Atenție, reșițeni! Se modifică traseul mijloacelor de transport în comun în zona Kaufland

 

Circulația mijloacelor de transport în comun în zona intersecției Kaufland – Bulevardul Republicii din cartierul Govândari va fi restricționată începând de astăzi, 30 ianuarie, ora 09.00.  

 

Restricționarea traficului în zona intersecției Kaufland – Bulevardul Republicii este cauzată de extinderea lucrărilor derulate în vederea reintroducerii tramvaielor, măsura urmând să intre în vigoare începând de luni, 30 ianuarie, ora 09.00, pentru aproximativ două săptămâni. Având în vedere faptul că autobuzele societății Transport Urban Reșița (TUR) nu vor mai circula în zonă, stațiile de îmbarcare/debarcare au fost mutate.

 

„Stație Kaufland actuală pentru sensul de mers în oraș se anulează și se mută în parcarea Kaufland, intrarea spre Bârzava, devenind capăt de linie. De asemenea, se anulează stația Kaufland de pe sensul de venire din oraș, debarcarea facându-se tot în noua stație din parcarea Kaufland. Stația Mol pentru sensul de mers în oraș se anulează iar transbordarea spre și dinspre Fabrica de Pâine se face în stația din parcarea Kaufland, intrarea spre Bârzava”, transmit reprezentanții TUR.

 

Restul stațiilor rămân neschimbate pentru ambele sensuri de circulație.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite