Atenție, șoferi! Transporturi agabaritice pe centura municipiului Caransebeș și pe DN 6

 

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că în perioada 15-22 ianuarie se vor desfășura două transporturi cu depășiri pe traseul PTF Nădlac 2 – Tulcea.

 

Cele două transporturi vor fi formate din vehicule cu lățime de 5,1 metri încărcate cu trape metalice. Acestea vor intra pe 15 ianuarie în țară pe la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac 2, cu destinația Tulcea. Transportul agabaritic se va desfășura în intervalul 15-22 ianuarie, pe traseul: PTF Nădlac 2 – A1 – A6 – Varianta de Ocolire Lugoj – DN6 – Varianta de Ocolire Caransebeș – DN6 – Varianta de Ocolire Drobeta Turnu Severin – DN6 – DN65F – DN65 – Slatina – Drum Expres 12 – DN65 – Jitaru – Pitești – DN65B – A1 – DNCB (Centura de Nord) – A2 – Drajna – DN21 – Slobozia – DN2A – Giurgeni – Hârșova – DN22A – Saraiu – DN22 – Tulcea.

 

„Lățimea maximă a unui vehicul este 5,1 m viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculele vor fi însoțite de autovehicule autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu”, transmit reprezentanții CNAIR.

 

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, sau online, accesând portalul web al companiei: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naţionale; pagina de facebook – https://www.facebook.com/cnadnr/ sau twitter – @CNADNR.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available