Ați văzut-o? Anunțați imediat Poliția! O femeie de 45 de ani din Reșița a fost dată dispărută

 

Polițiștii cărășeni efectuează căutări în vederea depistării unei femei de 45 ani care a plecat în urmă cu două săptămâni din municipiul Reșița. Dispariția femeii a fost anunțată de către fratele acesteia. 

 

Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată, ieri, 24 august, în jurul orei 17.30, de către un bărbat, cu privire la faptul că sora acestuia, Maria Moisă, ar fi dispărut. Potrivit celor relatate de bărbat, femeia a plecat în urmă cu două săptămâni împreună cu alte două persoane, cu un autoturism, de la Reșița la Caransebeș, ultima dată fiind văzută în zona unei benzinării din Caransebeș.

 

Semnalmentele femeii sunt: înălțime – 1,60 m; greutate – 55 kg; păr vopsit roșcat, lungime medie, până la nivelul umerilor; ten măsliniu; fața rotundă. Nu se cunoaște cu era îmbrăcată la momentul plecării.

 

„Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite