Autoritățile dau (din nou) date oficiale contradictorii despre numărul cazurilor de COVID-19 din Caraș-Severin!

Potrivit informațiilor oficiale, în Caraș-Severin nu a mai fost confirmat, în ultimele 24 de ore, niciun caz nou de infectare cu coronavirus. Numărul total comunicat este 57, însă, la un calcul simplu, bazat tot pe cifre oficiale, rezultă o diferență de 4 cazuri în plus! Despre care nimeni nu oferă, deocamdată, nicio informație.

„Situația în Caraș-Severin, conform Grupului de Comunicare Strategică și datelor Institutului Național de Sănătate Publică este următoarea: 57 de cazuri pozitive, 6 pacienți vindecați în Caraș-Severin, 7 vindecați în Timiș, 45 de persoane internate în Caraș-Severin, dintre care una la ATI, la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Nicio persoană nu este internată în alt județ”, informează DSP Caraș-Severin.

Așadar, o situație identică celei raportate ieri la aceeași oră. Adunând, însă, numărul persoanelor vindecate cu cel al persoanelor internate în spitalele din Reșița și Caransebeș, plus cele 3 decese confirmate până acum în județ, totalul cazurilor de COVID-19 în Caraș-Severin este 61. Nu 57! Referitor la această diferență, care ar putea reprezenta 4 noi cazuri de infectare cu coronavirus confirmate, dar care încă nu apar în statisticile oficiale, reprezentanții DSP Caraș-Severin au precizat că datele „se vor actualiza la nivelul Institutului Național de Sănătate Publică și Grupului de Comunicare Strategică”.

CITEȘTE ȘI: 4 noi cazuri de infectare cu coronavirus confirmate în Caraș-Severin

La nivel național au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, 337 de noi cazuri de infectare cu coronavirus. Numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 7.216. Dintre persoanele infectate cu coronavirus, 1.217 au fost declarate vindecate și externate, iar 362 au decedat.

În Caraș-Severin, la ora actuală mai sunt în carantină instituționalizată 308 persoane, iar alte 763 sunt în izolare la domiciliu.

CITEȘTE ȘI: Decizia care a TRIPLAT dintr-un foc numărul cărășenilor trimiși în ȘOMAJ TEHNIC

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite