Suntem prezenți și pe

Actualitate

Autoritățile dau (din nou) date oficiale contradictorii despre numărul cazurilor de COVID-19 din Caraș-Severin!

Publicat cu

în

Potrivit informațiilor oficiale, în Caraș-Severin nu a mai fost confirmat, în ultimele 24 de ore, niciun caz nou de infectare cu coronavirus. Numărul total comunicat este 57, însă, la un calcul simplu, bazat tot pe cifre oficiale, rezultă o diferență de 4 cazuri în plus! Despre care nimeni nu oferă, deocamdată, nicio informație.

„Situația în Caraș-Severin, conform Grupului de Comunicare Strategică și datelor Institutului Național de Sănătate Publică este următoarea: 57 de cazuri pozitive, 6 pacienți vindecați în Caraș-Severin, 7 vindecați în Timiș, 45 de persoane internate în Caraș-Severin, dintre care una la ATI, la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Nicio persoană nu este internată în alt județ”, informează DSP Caraș-Severin.

Așadar, o situație identică celei raportate ieri la aceeași oră. Adunând, însă, numărul persoanelor vindecate cu cel al persoanelor internate în spitalele din Reșița și Caransebeș, plus cele 3 decese confirmate până acum în județ, totalul cazurilor de COVID-19 în Caraș-Severin este 61. Nu 57! Referitor la această diferență, care ar putea reprezenta 4 noi cazuri de infectare cu coronavirus confirmate, dar care încă nu apar în statisticile oficiale, reprezentanții DSP Caraș-Severin au precizat că datele „se vor actualiza la nivelul Institutului Național de Sănătate Publică și Grupului de Comunicare Strategică”.

CITEȘTE ȘI: 4 noi cazuri de infectare cu coronavirus confirmate în Caraș-Severin

La nivel național au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, 337 de noi cazuri de infectare cu coronavirus. Numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 7.216. Dintre persoanele infectate cu coronavirus, 1.217 au fost declarate vindecate și externate, iar 362 au decedat.

În Caraș-Severin, la ora actuală mai sunt în carantină instituționalizată 308 persoane, iar alte 763 sunt în izolare la domiciliu.

CITEȘTE ȘI: Decizia care a TRIPLAT dintr-un foc numărul cărășenilor trimiși în ȘOMAJ TEHNIC

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Administrație8 ore în urmă

Stația de oxigen de la Staționarul 3 al SJUR va fi repusă în funcțiune. Consiliul Județean a alocat sumele necesare

Sănătate12 ore în urmă

12 posturi de medici scoase la concurs în Reșița. S-au înscris doar 7 candidați, dintre care 5 medici rezidenți. Nu se găsesc soluții pentru Terapia Intensivă!

Actualitate13 ore în urmă

UPDATE. Se întrerupe furnizarea apei potabile în zona Pecinișca din Băile Herculane. Și în cartierul Poiana Golului dn Reșița

Actualitate17 ore în urmă

UPDATE. Un nou focar de COVID-19 la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Numărul focarelor s-a dublat, în ultima lună, în Caraș-Severin

Actualitateo zi în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utileo zi în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitateo zi în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Actualitateo zi în urmă

„Cititul dăunează grav ignoranței!”. Elevii unei școli din Reșița au vestit venirea primăverii într-un mod inedit

Administrațieo zi în urmă

Prețul pandemiei, varianta DSP. Câți bani publici și pe ce au fost cheltuiți în Caraș-Severin în lupta împotriva COVID-19

Actualitate2 zile în urmă

Două străzi din Reșița, fără apă potabilă

Cele mai citite