Avarie anunțată de Aquacaraș. De astă dată, vinovat e Dorelul altora

Mai mereu avem tendința de a vedea paiul din ochiul altuia, dar preferăm să facem asta fără să ne uităm la bârna ce bălăngăne-n ochii noștri. A devenit un sport național a râde și a-i lua la miștocăreală pe alții. Pe unii chiar din aceeași breaslă. Catrenizând, am putea spune: Cu ironie ciudată, râde ciob de oală spartă. Uită că a fost odată parte dintr-o oală spartă!

Astăzi am fost anunțați de către Aquacaraș că-n Reșița este o întrerupere de apă cauzată de… Dorel. În primă fază ne-am gândit că Dorel ăsta o fi de la ei din curte, că dacă e să-l identificăm pe „meseriașul” minune îl găsim, prin arhive, chiar prin storry-urile despre „faptele mărețe” de la societatea de apă și canal. Dar ne-am dumirit repede după ce am citit anunțul: „Pentru eliminarea unei AVARII, cauzate de Dorel, ce săpa cu sârg, cu Buldo, pentru Trio Gaz, pe str. Dealul Mare”. Ce să zic? Mișto, nu? Acum nu știm dacă noului purtător de cuvânt i s-o fi spus de către mai marii politicieni de la județ să aibă grijă cum comunică. Doar vin alegerile și vina trebuie mereu pasată. Aștia de la Trio Gaz de la ce partid sunt? Nici voi nu știți? Nici noi.

Totuși, la dezastrul lăsat în urma contractelor derulate de Aquacaraș prin tot județul comunicarea este una nu tocmai potrivită. După ce au distrus infrastructura din mai toate orașele cărășene și având un comportament demn de Dorel, să vii acum să ironizezi o firmă de gaz că ți-a furat personajul, fără să recunoști, este de-a dreptul hilar. De fapt, considerăm că-n Caraș-Severin Dorel este chiar creația Aquacaraș. Pe bune. Dați un search pe internet.

Așadar, încheiem cu o epigramă (de Ioan Popescu-Chebacea):

Îi admir ştiind cum fac pe

Moraliştii ce nu iartă;

Nu rezist un gând să-mi scape:

Râde ciob de oală spartă!

 

N.R. Informația, pentru că există și o informație, este că Aquacaraș anunță întreruperea furnizării apei, azi, 1 iulie, până la ora 16.00, pe str. Dealul Mare din Reșița, acolo unde firma Trio Gaz a provocat o avarie în rețeaua Aquacaraș.

Sursă foto: arhivă opiniatimisoarei.ro

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite