UPDATE. Avarie majoră! Vineri se va opri furnizarea apei în mai multe cartiere ale Reșiței

 

În urma unei avarii majore la aducțiunea principală care alimentează cu apă potabilă cartierele Govândari, Câlnic, Moniom, strada Timișoarei, Triaj și Țerova, mâine, 17 noiembrie, între orele 09.00 și 18.00, se va sista alimentarea cu apă în toate cartierele menționate, anunță Aquacaraș.

 

Echipa de intervenție a societății Aquacaraș face, începând de astăzi, pregătirile necesare pentru ca oprirea furnizării apei să fie cât mai scurtă, informează reprezentanții companiei județene de apă. Aceștia precizează că „intervenția este îngreunată de situația din teren. Se excavează la o adâncime de 15 m, printre resturile de materiale de construcții, moloz și zgură depuse în timpul construirii uzinei cocsochimice. Din cauza adâncimii la care se lucrează, a fost necesar un interval de 5 zile pentru identificarea avariei”.

 

La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, menționează reprezentanții Aquacaraș, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zona afectată. „Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați Dispeceratul Central Aquacaraş SA, la telefon: 0255215643 sau 0766341274. Ne cerem scuze consumatorilor pentru disconfortul creat”, se mai precizează în anunțul Aquacaraș.

 

 

UPDATE – 17 noiembrie, ora 08.45

 

S-a produs o avarie și pe strada Romul Ladea din Reșița. Aquacaraș anunță oprirea apei, în această dimineață, și pe această stradă, până la ora 12.30.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available