UPDATE. Avarii în Anina și Oravița, străzi fără apă potabilă

 

Societatea Aquacaraș anunță oprirea furnizării apei potabile, astăzi, 2 septembrie, pe două străzi din Anina și Oravița, din cauza unor avarii.

 

Pentru eliminarea unor avarii apărute pe strada Colonia 1 din Anina, respectiv între strada Spitalului și Podul Grant din Oravița, în această dimineață a fost sistată furnizarea apei potabile. În primul caz, până la ora 15.30, în al doilea, până la 13.00.

 

„Ne cerem scuze consumatorilor afectați de aceste opriri. La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zona menţionată. Dacă situaţia persistă, vă rugăm să contactați SC Aquacaraș SA – Dispecerat Central la numărul de telefon 0255/215643 sau 0766341274.”, transmite conducerea societății Aquacaraș.

 

UPDATE, ora 10.55

 

Încă trei străzi din Oravița fără apă potabilă, anunță conducerea Aquacaraș: „În vederea înlocuirii conductelor vechi și trecerea pe rețeaua nouă, suntem nevoiți să oprim furnizarea apei potabile în data de 02.09.2021, între orele 10:30 – 16:00. Vor fi afectați consumatorii de pe str. Mihai Viteazu, Emanoil Gojdu și Mihai Eminescu (parțial). Lucrarea va fi executată în intervalul orar specificat de către personalul SC Aquacaraș SA – Punctul de Lucru Oravița.”

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite