Avarii în Govândari și în Muncitoresc

 

Aquacaraș anunță oprirea apei, astăzi, 29 decembrie, până la ora 15.00, în două zone din municipiul Reșița, ca urmare a producerii unor avarii.

 

În vederea eliminării unei avarii apărute la coloana principală pe Bulevardul Muncii, zona Kaufland, a fost sistată furnizarea apei potabile până la ora 15.00. „Vor fi afectaţi consumatorii din zona Kaufland Govândari, magazin Kaufland, Dacus, Spălătoria Auto, Transport Urban Reșița și Gradimex”, precizează reprezentanții Aquacaraș. De asemenea, tot până la ora 15.00, a fost oprită apa și pe străzile Ceretului și Rândul 1, în vederea eliminării unei avarii produse la coloana principală de pe strada Ceretului. Lucrările sunt executate de către personalul companiei județene de apă.

 

„Ne cerem scuze consumatorilor noștri pentru disconfortul creat de aceste opriri. La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Dacă situaţia persistă, vă rugăm să contactați Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA la tel. 0255/215643 sau 0766341274. Mulţumim cetăţenilor pentru înţelegere.”, transmit reprezentanții Aquacaraș.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite