Avarii în rețeaua de distribuire a apei din Băile Herculane și Oravița. UPDATE: Avarii și în Caransebeș și Anina

Din cauza unor avarii, Aquacaraș a întrerupt azi, 15 martie, la ora 10, furnizarea apei în mai multe zone din orașele Băile Herculane și Oravița.

Avariile au apărut pe Strada Victoriei din Oravița și în Zona Burlacilor din Băile Herculane. Sunt afectați consumatorii de pe străzile Mihai Eminescu, Mihai Novac, Damaschin Bojincă, Valea Aurului, 1 Decembrie și Victoriei din Oravița, respectiv Strada Trandafirilor (Zona Burlacilor) și Zona Gării.

Lucrările de remediere sunt executate de personalul Punctului de Lucru Oravița și cel al Exploatării Băile Herculane din cadrul SC Aquacaraș SA. În ambele cazuri, reprezentanții companiei estimează că reluarea furnizării apei se va afce la ora 13.00.

„Ne cerem scuze consumatorilor afectați de aceste opriri. La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Dacă situaţia persistă, vă rugăm să contactați SC Aquacaraș SA – Dispecerat Central, la numărul de telefon 0255215643, 0766341274 sau Punctul de Lucru Oravița la nr. 0255574235, respectiv Exploatarea Băile Herculane la telefon 0255561115. Mulţumim cetăţenilor pentru înţelegere”, transmite conducerea companiei de apă și canalizare.

UPDATE, ora 11.10

La ora 11 a fost întreruptă furnizarea apei și pe Strada Ardealului din Caransebeș, tot pentru remedierea unei avarii, potrivit reprezentanților Aquacaraș. Lucrarea efectuată de către personalul Punctului de Lucru Caransebeș al companiei ar urma să se încheie la ora 13.

UPDATE, ora 11.20

Nu a scăpat nici Anina, astăzi, de astfel de probleme. „În vederea eliminării unei avarii apărute pe conducta principală pe str. Vasile Alecsandri din Anina, se va sista furnizarea apei potabile astăzi, 15.03.2021, între orele 11:30 – 17:30. Vor fi afectate următoarele străzi: Vasile Alecsandri, Colonia Roșie, Uzinei și Teilor”, informează conducerea societății Aquacaraș.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available