Piaţa spaţiilor comerciale creşte încet, sigur, sustenabil şi consolidat

Piaţa imobiliară din România continuă să crească în 2021 pe toate segmentele, însă într-un ritm ceva mai lent, comparativ cu evoluţia din ultimii ani. Segmentul imobiliar oferă în continuare oportunităţi de investiţii, potrivit consultanţilor Colliers. Un loc aparte îl reprezintă piaţa spaţiilor comerciale. Iar realitatea arată că municipiul Reșița este un bun exemplu în acest sens.

În cazul pieței spațiilor comerciale din țara noastră, sentimentul pieţei şi subpieţelor este stabilit de actori comerciali cu un nivel înalt de cunoaştere, ceea ce determină o creştere relativ constantă, consolidată şi sigură.

Dacă e să ne referim strict la segmentul imobiliar comercial, probabil că acesta nu va fi atins foarte tare de efectele pandemiei. România este încă o țară atractivă pentru investitori, așadar spațiile industriale și logistice sunt încă la mare căutare și e posibil chiar să asistăm la mici creșteri de preț.

Centrele comerciale, de asemenea, sunt într-o continuă dezvoltare, neavând indicii pentru o scădere a consumului, probabil ca trendul de creștere să continue și în acest an.

Schimbări în interesul angajaților. Deci și al companiilor

În această perioadă, înțelegerea impactului locului de muncă asupra oamenilor este chiar mai importantă decât înainte. Proiectarea locului de muncă ne va ajuta să depășim mai repede această perioadă. Odată cu apariția noului virus și implementarea perioadei de carantină, s-au făcut resimțite multe schimbări ce au avut un impact puternic asupra companiilor și a modului de lucru. Pentru unii oameni, trecerea de la munca de la birou la cea de acasă a fost una ușoară, alții însă s-au confruntat cu diferite piedici.

Toți am fost și suntem îngrijorați de sănătatea noastră, în timp ce trebuie să purtăm măști oriunde ne-am deplasa. În curând, toată lumea va reveni la locul de muncă, iar companiile vor trebui să ofere siguranță și să răspundă la așteptările fiecărui angajat. Pentru ca acest lucru să fie posibil, companiile vor trebui să se reactiveze, reorganizeze și chiar să se redefinească în ceea ce privește modul de lucru, dar mai ales în ceea ce privește spațiul în care angajații vor trebui să muncească.

Oportunitatea numită City Center Emporium din Reșița

Fie ești tânăr antreprenor și ai nevoie de birou pentru afacerea ta, fie vrei să-ți muți business-ul într-o locație mai bună, închirierea spațiilor comerciale este o sarcină extrem de importantă. Probabil e timpul să-ți gândești criteriile de alegere a spațiului pentru desfășurarea activității tale și a angajaților tăi și să alegi City Center Emporium.

City Center Emporium este un proiect din cadrul ansamblului rezidențial City Center Reșița. Acesta dispune de o suprafață de 2500 mp, iar proiectul aflându-se în faza off plan, ai oportunitatea de a alege compartimentarea și suprafața de care ai nevoie.

Un punct forte al acestui proiect constă în faptul că amplasarea lui este în zona centrală a orașului, unde se află toate instituțiile necesare oamenilor, iar traficul este unul considerabil. Un alt avantaj este faptul că se află aproape de mijloacele de transport în comun.

CITEȘTE ȘI: CITY CENTER EMPORIUM. Spații comerciale și spații de birouri în cadrul proiectului City Center Reșița

Cu City Center Emporium investești inspirat!

Vrei să îți muți afacerea sau nu ai încă un spațiu? Echipa de la City Center Emporium îți stă la dispoziție pentru mai multe detalii la nr. de telefon 0739395030 sau pe site-ul www.ccresita.ro/emporium/.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available