CITY CENTER EMPORIUM. Spații comerciale și spații de birouri în cadrul proiectului City Center Reșița

City Center Emporium este un proiect din cadrul ansamblului rezidențial City Center Reșița. Acesta dispune de o suprafață totală de 2500 mp de spații comerciale și administrative, iar proiectul aflându-se în faza off plan, ai oportunitatea de a alege compartimentarea și suprafața de care ai nevoie pentru afacerea ta.

„Ne străduim să aducem plusvaloare comunității, iar proiectul City Center este unul de referință, unic și modern, cu o poziționare foarte bună, adiacentă pieței centrale a orașului. Reșița se dezvoltă zi de zi și se transformă tot mai mult în acel oraș de munte modern, care are multe de oferit locuitorilor lui.

Inspirația din spatele reconversiei Reșiței se simte mai ales în mentalitatea oamenilor care aleg să rămână și să investească în calitatea vieții lor și în viitorul acestui oraș.”

SPAȚII INDIVIDUALE

Posibilitatea închirierii sau achiziției de spații destinate profesiilor liberale și afacerilor „on office”

Fie ești tânăr antreprenor și ai nevoie de birou pentru afacerea ta, fie vrei să-ți muți business-ul într-o locație mai bună, închirierea spațiilor comerciale este o sarcină extrem de importantă.

Când alegi un birou pentru afacerea ta, e vital să acorzi maximă atenție detaliilor, care la prima vedere par neînsemnate.

MODULE PERSONALIZATE

Când ai nevoie de mai mult, poți accesa exact atât cât vrei.

Avantajul este că poți gândi în același timp pe termen scurt sau pe termen lung, pentru o afacere sau pentru mai multe.

Ai la dispoziție o alveolă complet separată cu acces individual și cu posibilitatea de a amenaja personalizat acest spațiu, și extindere la nevoie.

COMPARTIMENTARE ONE UNIT

Noi îți propunem

           Tu poți modifica

Flexibilitate înseamnă să poți obține maximum de ergonomie de la suprafața închiriată.

Poți gândi global și să îți satisfaci fiecare amănunt al necesității tale.

Poți avea la dispoziție un întreg etaj sau chiar integrarea ambelor nivele în organizarea conceptului tau.

Se poate asigura executarea lucrărilor de personalizare a spațiului prin compartimentare conform cerințelor tale.

Te consultăm sau lucrăm împreună

„Odată început acest proiect, poți găsi în noi un consultant sau un partener onest. Fie că amenajăm spațiul împreună folosind resursele deja cu istoric în acest proiect, fie că îți suntem consultanți și sfătuitori doar, parteneriatul este unul pe termen lung” – Administrator proiect Dacian Rusu

Un punct forte al acestui proiect este că amplasarea lui este în zona centrală a orașului, unde se află toate instituțiile necesare oamenilor, iar traficul este unul considerabil.

Un alt avantaj este faptul că se află aproape de mijloacele de transport în comun.

Încă nu ai un spațiu pentru afacerea ta?

Probabil e timpul să-ți gândești criteriile de alegere a spațiului pentru desfășurarea activității tale și să alegi City Center Emporium.

 

Află acum mai multe informații despre acest proiect inedit pe www.ccresita.ro/emporium/

 

Facebook Comments

Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite