Avarii în rețeaua de distribuție a apei din Reșița

Societatea Aquacaraș anunță întreruperea furnizării apei, în cursul zilei de luni, 17 februarie, în mai multe zone din Reșița.

Mâine, între orele 9.00 și 16.00, va fi oprită furnizarea apei în zona Universitate, mai precis pe: str. Fântânilor, B-dul Rev. din Decembrie (de la intersecția cu str. George Enescu până la Universitate) și  B-dul A.I.Cuza (de la Colegiul Traian Lalescu până la Universitate).

Totodată, de la ora 10.00 la 14.00, va fi sistată furnizarea apei în zona Poliției, mai exact pe aleile Pinilor, Molizilor, Zadei, pe străzile Moise Groza, Lunca Pomostului, Sportului bl. 1, 2, 3, 5, 7, Cerna bl. 6, Ciprian Porumbescu, precum și pe B-dul Rev. din Decembrie (parțial) și B-dul A.I. Cuza (parțial).

În ambele zone, intervențiile se datorează unor avarii care au avut loc în aceste zile. „Ne cerem scuze clienților afectați de avarii, pentru disconfortul și inconvenientele create prin întreruperea furnizării apei”, transmit reprezentanții Aquacaraș, care mai precizează că orice neconformitate a caracteristicilor de aspect și miros ale apei, după reluarea furnizării acesteia, să fie anunțată la Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA la tel. 0255/215643 sau la Exploatarea Reșița, tel. 0255/212458.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite