UPDATE Baltă de dejecții la o baie din Staționarul II al Spitalului Județean de Urgență din Reșița [VIDEO]

Dacă nu-i bătaie, e dezastru, dacă nu-i dezastru, sunt lipsuri, dacă nu sunt lipsuri, e nesimțire. Dar sigur este Spitalul Județean de Urgență din Reșița. Nici nu s-a încheiat bine scandalul cu reșițeanul bruscat la UPU, că primim la redacție alte imagini scandaloase.

Este vorba despre baia de la parterul Staționarului II, sau Spitalul Vechi, cum îi spun reșițenii, unde cel care ne-a transmis filmarea spune că de o lună de zile în acea baie e o baltă cu dejecții. Pe lângă ea fiind cabinete medicale pentru consultații, se face aprovizionarea sau trec transporturile cu mâncare ori pacienții de la Centrul de Sănătate Mintală!

Și tot cei care ne-au trimis filmulețul spun că managerului Waldemar Murgu (foto expressdebanat.ro) i s-ar fi adus la cunoștință această deficiență de aproape o lună de zile, dar acesta ar fi zis că problemele sunt de la ploaie…

UPDATE Ora 12

Managerul Spitalului Județean de Urgență Reșița, Waldemar Murgu, susține că nu este vorba despre o situație care ar fi persistat de o lună de zile ci doar de azi pe mâine: ”când am fost anunțat de situație de către angajații spitalului am chemat Aquacaraș iar vidanja a venit a doua zi. Au fost scoase două vidanje  de acolo. Este o problemă tehnică, o țeavă surpată sub spital pe care nu o vom putea rezolva decât odată cu reabilitarea termică pe fonduri europene a Staționarului II” ne-a spus Waldemar Murgu.

Acesta mai susține că nu ar fi spus nimănui că ar fi ”apă de ploaie” și că aceste vorbe i-au fost puse în gură nedrept!

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite