Banatul Montan, în Marea Finală pentru Destinația anului 2021 în România

 

Banatul Montan își va disputa titulatura de „Destinația anului 2021 în România” cu Brăila, Delta Dunării, Iași, Țara Maramureșului și Oradea, după ce la nominalizările online a surclasat orașe și regiuni extrem de cunoscute și promovate din punct de vedere turistic, cum ar fi Brașov, Alba Iulia, Bucovina sau Țara Făgărașului.

 

Inițiativa „Destinația anului 2021 în România”, un proiect care și-a propus să promoveze turismul intern prin popularizarea destinațiilor frumoase din țara noastră, a stârnit o puternică competiție între orașele și regiunile turistice românești. „Românii au decis care sunt cele șase locuri din România ce vor lupta în acest an pentru marele trofeu – titulatura de Destinația anului 2021 în România. Peste 16.000 de nominalizatori au decis care sunt destinațiile din țară calificate în Marea Finală: Banatul Montan, Brăila, Delta Dunării, Iași, Țara Maramureșului și Oradea”, transmit inițiatorii proiectului, care au anunțat finalistele în această după-amiază.

 

În Top 10 destinații nominalizate, foarte aproape de a prinde un loc între finaliste au fost și Țara Vrancei, Țara Făgărașului, Ținutul conacelor Covasna sau Alba Iulia. De asemenea, proiectul a adus în lumina reflectoarelor și alte destinații din țară care merită vizitate: Brașov, Bucovina, Ciugud, Corbi – Argeș, Țara Hațegului, Toplița, Zărnești – Piatra Craiului, Oltenia de Sub Munte sau Piatra Neamț.

 

Acum va urma cea de-a doua etapă, în cadrul căreia publicul va vota Destinația anului 2021 în România, împreună cu un juriu format din bloggeri și profesioniști în turism. „În cadrul celui mai ambițios proiect de promovare a turismului din România, Prima TV va realiza, săptămânal, o emisiune în cadrul căreia vor fi prezentate aceste zone de poveste. Rând pe rând, toate cele șase destinații candidate la titlu – Banatul Montan, Brăila, Delta Dunării, Iași, Țara Maramureșului și Oradea – vor fi expuse în cadrul proiectului. Apoi, în platforma destinată votului, https://www.destinatiaanului.ro/, vor fi cumulate toate voturile și se va decide care destinație se va bucura de faima titlului de Destinația anului 2021 în România”, transmit organizatorii. Mai multe detalii despre campanie pot fi accesate pe https://www.destinatiaanului.ro.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite