Bărbat de 39 de ani, dat dispărut. A plecat în urmă cu cinci zile de acasă și este de negăsit

 

Polițiștii cărășeni efectuează căutări în vederea depistării unui bărbat de 39 de ani din Brebu, care a plecat de acasă în urmă cu cinci zile și nu a mai revenit la domiciliu. Autoritățile solicită sprijinul cetățenilor pentru găsirea bărbatului.

 

Secția 1 Poliție Rurală Reșița a fost sesizată marți, 18 mai, de către un bărbat că fratele acestuia, Varga Nicolae Cristian, ar fi plecat în urmă cu două zile, duminică, 16 mai, de acasă și nu a mai revenit până în prezent. „De la momentul sesizării au fost efectuate căutări pe raza localității Brebu și a localităților învecinate, în zona gărilor, a unităților spitalicești, a parcurilor de agrement și în alte locuri învecinate localității de domiciliu, fără a fi identificat. În cursul zilei de astăzi, polițiștii continuă căutările cu sprijinul localnicilor din Brebu. Mediatizarea cazului s-a efectuat după obținerea acordului de mediatizare”, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Alina Boeru,

 

Semnalmentele bărbatului dispărut sunt: înălțime 1,60 m, păr negru tuns scurt, ochi căprui, constituție astenică, nebărbierit, prezentând o eczemă pe partea stângă a scalpului. La data plecării purta o geacă de piele de culoare neagră, pantaloni jeans de culoare neagră și cizme din cauciuc de culoare închisă.

 

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available