Bărbat din Ramna, prins cu mâța-n sac de polițiști

 

Polițiștii de la Secția 5 Poliție Rurală Bocșa au depistat în zona extravilană a comunei Ramna o autoutilitară încărcată cu material lemnos, condusă de un bărbat de 46 de ani din comună, în urma verificărilor efectuate stabilindu-se că acesta nu deținea aviz de însoțire a materialului lemnos.

 

La momentul controlului, conducătorul auto a prezentat un aviz de însoțire care conținea neconcordanțe ale datelor înscrise în aplicația Sumal 2.0, privind fotografiile și numărul de kilometri parcurși de mijlocului de transport de la punctul de încărcare a lemnului până la momentul opririi de către polițiști pentru control, iar polițiștii au constatat că acesta a efectuat două transporturi de material lemnos în baza aceluiași aviz de însoțire.

 

În urma măsurătorilor efectuate de către angajații Ocolului Silvic Bocșa Română, s-a stabilit că bărbatul transporta cantitatea de 3 metri cubi de material lemnos, de diferite specii. Întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării și predată în custodie, reprezentanților silvici.

 

Bărbatul de 46 de ani a fost sancționat contravențional conform Legii nr. 171 din 2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available