UPDATE. Bărbat din Reșița dat dispărut. Dacă l-ați văzut, sunați la 112

 

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unui bărbat de 61 de ani, care a plecat de la domiciliul din Reșița și nu mai răspunde la telefon din data de 3 decembrie.

 

Astăzi, în jurul orei 17.00, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați de către fiul bărbatului despre faptul că nu mai știe nimic de tatăl său OSĂIN EMILIAN din data de 3 decembrie 2022, din jurul orei 12.30, când a vorbit ultima dată cu acesta, fiind posibil ca bărbatul să fi plecat în stațiunea Băile Herculane. Semnalmente: 1,75 m înălțime, greutate 90 kg, păr cărunt, drept și întins pe spate, ochi albaștri, constituție ușor corpolentă. Nu se cunoaște cu ce era îmbrăcat bărbatul în momentul dispariției.

 

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

 

UPDATE – 5 decembrie, ora 10.00

 

În urma mediatizării cazului de dispariție, bărbatul de 61 de ani a fost găsit în această dimineață, informează oficialii IPJ Caraș-Severin.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite