Bilanțul roș-negrilor în Serbia: un egal și o victorie cu echipe de primă ligă

 

Semne bune din cantonamentul rosso-nerilor: în al doilea meci de pregătire jucat în Serbia, CSM Reșița a învins cu 2-0 o formație din prima ligă a Arabiei Saudite.

 

După 0-0 cu FK Mladost GAT Novi Sad, echipă clasată pe locul 7 (din 16) în ultima ediție primei ligi din Serbia, roș-negrii pregătiți de Dan Alexa au încheiat meciurile amicale din cantonamentul de la Zlatibor cu o victorie: 2-0 cu Al-Faysaly, prin golurile reușite de Mediop și Mura. Adversara CSMR-ului a încheiat pe locul 11 (din 16) în Premier League din Arabia Saudită.

 

Și de această dată, Alexa a folosit majoritatea jucătorilor din lotul care a făcut deplasarea în Serbia. Titulari au fost acum: Micu – Bărboianu, Ion, Rimovecz, Fota, Jorza, Cristea, Velcotă, Drăghiceanu, Munteanu, Mediop. Partida s-a jucat ieri după-amiază, pe stadionul din orașul Užice, capitala administrativă a districtului Zlatibor din vestul Serbiei.

 

CITEȘTE ȘI: CSM Reșița își așteaptă suporterii în tribune. Se pot achiziționa abonamente pentru tot sezonul

 

„E o perioadă de acumulări, sunt jucători care nu au lucrat nimic de ceva timp şi este foarte important pentru mine să duc fiecare jucător la un nivel optim. Am preferat să jucăm doar două meciuri în cantonamentul ăsta, pentru că mai important decât jocul este acum pregătirea. Avem aici condiţii foarte bune de cazare, de refacere, de antrenamente. E foarte important lucrul ăsta pentru a ne pregăti, deoarece ne aşteaptă un sezon în care nu avem voie să dăm greş. Trebuie să promovăm, asta e singura noastră ţintă”, a declarat Dan Alexa pentru Radio Reșița, după amicalul jucat cu sârbii.

 

Sursă foto: FB CSM Reșița

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available