Biletele pentru meciul CSM Reșița – Steaua, puse în vânzare de astăzi!

 

Conducerea clubului reșițean, la inițiativa Guardia Ultra, pune în vânzare încă de astăzi, 19 februarie, bilete pentru meciul de sâmbătă, de la ora 11.00, dintre CSMR și CSA Steaua București.

 

„Mult a fost, puțin  mai rămas! Sâmbătă, 24 februarie, toate drumurile duc în Valea Domanului. Echipa noastră are nevoie de sprijinul vostru, al tuturor, pentru a obține o nouă victorie!

Guardia Ultra vine în ajutorul dumneavoastră, iar luni între orele 16.00-18.00 puteți achiziționa bilete, din locul obișnuit de la Victoria, iar marți, între orele 10.00-12.00, din centrul orașului, în fața Centrului Comercial Nera.

Vă așteptăm în număr cât mai mare!”, este mesajul transmis de reprezentanții CSM Reșița, acum, odată cu intrarea în săptămâna mult-așteptatului meci de pe Stadionul „Mircea Chivu” dintre CSM Reșița și Steaua București.

 

Liderul Guardia Ultra, Marcel Gușcă, confirmă că, pentru a se evita aglomerația de la porțile stadionului în ziua partidei, galeria se va implica în distribuirea primelor 2000 de bilete: „Luni între orele 16-18 vom fi prezenți la Victoria. Marți dimineața, de la ora 10 la 12, în centru, iar marți seara, de la ora 16 la 18, din nou în față la Victoria”. La meciul dintre roș-negrii pregătiți de Flavius Stoican și Steaua București vor veni să-și susțină favoriții cărășeni de pretutindeni. „Mă bucur foarte mult că la meci și-au anunțat prezența în tribune reșițeni din toată Europa, vin special pentru acest meci să-și susțină echipa. De asemenea, reșițeni plecați cu munca în București, Cluj, Brăila au anunțat că vor veni sâmbătă la stadion. Totodată, vor veni la meci suporteri din tot județul, dovadă că echipa este iubită în întreg județul Caraș-Severin. Din Moldova Nouă, din Oravița, din Bocșa, din toate zonele județului m-au anunțat suporterii că vor veni – din Clisura Dunării, din Valea Almăjului, din Valea Bistrei. Din Sichevița, din Armeniș, din Teregova – de prin toate satele strâng rândurile suporterii echipei noastre pentru a o susține împotriva Stelei”, ne-a mărturisit Marcel Gușcă.

 

Liga 2 se reia sâmbătă, 24 februarie. Cu patru etape înaintea încheierii sezonului regular, CSM Reșița se află pe locul 12, cu 20 de puncte, cu 8 puncte peste zona retrogradării. Steaua este pe locul 7 și are 22 de puncte, cu unul sub zona play-off.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available