Brian Filimon, către concetățenii săi: „Trebuie să fiți mândri că Măureni și Şoşdea au ajuns să fie exemple pozitive și cunoscute!”

Primarul liberal Brian Filimon nu este apreciat doar la el acasă, în comuna Măureni și în satul Șoșdea.

Realizările edilitare ale acestuia din mandatul 2016-2020 i-au determinat pe candidați la primării din alte comune, chiar și din județul Timiș, să-l invite în comunitățile lor, să împărtășească secrete ale reușitei unui edil de succes.

„Surducu Mare, Caraşova, Jebel, Boldur! Localități în care am fost chemat de către candidații la primăriile respective pentru a le împărtăși oamenilor din experiența acumulată în cei 4 ani și pentru a-i motiva că trebuie să fie optimiști, că se poate! EXPERIENȚA benefică!

Ne apreciază comunitatea noastră și realizările foarte multă lume și nu doar din județul nostru! Acest lucru mă motivează, atât pe mine cât și pe întreaga echipă și cred că fiecare dintre dumneavoastră trebuie să fiți mândri că Măureni și Şoşdea au ajuns să fie exemple pozitive și cunoscute!

Au participat personaje importante ale județelor și parlamentari, în frunte cu D-na senator Alina Gorghiu, care din nou a vorbit foarte frumos la adresa noastră! Împreună suntem cei mai buni! Doamne Ajută!”, este mesajul transmis în această seară pe pagina sa de Facebook de către primarul comunei Măureni, Brian Filimon.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite