Buget limitat – Iată ce trebuie să faci pentru a juca responsabil la jocurile de noroc

 

Să accesezi astăzi un joc de noroc este mai simplu decât niciodată. Îţi faci un cont de client pe platforma preferată, îl alimentezi cu resurse financiare şi în maxim 2 click-uri intri pe jocul care îţi place cel mai mult şi joci cât de responsabil poţi.

 

În noţiunea de joc responsabil îşi găseşte locul şi modul în care reuşeşti să manageriezi bugetul personal de joc. Degeaba vrei experienţă pozitivă şi adrenalină de la jocurile de noroc dacă nu ştii cum să îţi foloseşti în mod optim bugetul financiar. Şi dacă acesta este şi limitat, atunci este bine să adopţi cât mai rapid sfaturile de mai jos.

 

Stabileşte mereu bugetul înainte să începi să joci

 

Este foarte clar că dacă îţi doreşti un anumit câştig financiar realizat la jocurile de noroc trebuie să joci pe o miză reală, adică pe bani adevăraţi. Dacă eşti doar în căutarea distracţiei, atunci variantele de jocuri demo din oferta oricărui cazino îţi stau oricând la dispoziţie.

 

Dar jocul pe bani adevăraţi presupune stabilirea de către tine a unui buget de joc cu care să te apropii de ţelul propus. Şi în momentul în care decizi să îl construieşti trebuie să ţii seama de câteva lucruri esenţiale. Toată lumea îşi doreşte să facă bani pe net şi una dintre opţiuni este să joci pe un cazino online, dar nu toţi şi reuşesc în acest demers.

 

Şi una din greşelile curente ale jucătorilor este că îşi construiesc haotic un buget de joc. Iei o sumă oarecare, o introduci în cont şi dai drumul la joc. Dacă pierzi înseamnă că ai avut ghinion, dacă câştigi atunci norocul ţi-a arătat că încă îţi este prieten.

 

Dar un jucător cu experienţă ştie că norocul vine mai ales la oamenii calculaţi, aşa că îşi construieşte bugetul numai în acest fel. În primul rând trebuie să te gândeşti la o sumă pe care o poţi „rupe” din veniturile tale fără să te afecteze în nici un fel.

 

Apoi va trebui să o împarţi pe sesiuni zilnice de pariere care să nu se întindă pe mai mult de câteva ore. Jocul îndelungat aduce oboseala şi inerent decizii proaste pe care este bine să le eviţi. Respectă deci bugetul, joacă câte ore ţi-ai propus pe zi şi în mod cert că vei avea experienţa benefică pe care ţi-o doreşti.

 

Nu paria la disperare sau nervi

 

Tratează jocul la aparate sau la jocurile de masă ca pe orice altă activitate care îţi poate aduce venituri substanţiale. Şi la o asemenea activitate nu te poţi duce sub influenţa băuturilor alcoolice sau într-o stare nervoasă sau emoţională negativă.

 

Aşadar, va trebui ca întotdeauna înainte de debutul unei sesiuni de pariere să faci câteva exerciţii de respiraţie şi să dai start pariuri atunci când eşti calm şi consideri că poţi lua cele mai profitabile decizii pentru tine.

 

Nu ţi se garantează că această stare de serenitate îţi poate aduce de fiecare dată câştigurile dorite, dar măcar te vei alege cu o experienţă plăcută de joc. Dar dacă treci în partea cealaltă şi joci la disperare sau într-o criză de nervi, aşteaptă-te le ce este mai rău. În aceste condiţii nu mai raţionezi corect şi o să iei şi cele mai proaste decizi. Măreşti haotic mizele, faci pariuri proaste şi toate acesta se răsfrâng negativ în contul tău financiar. Încearcă deci să elimini aceste stări de spirit şi joacă doar câteva ore.

 

În fond, un program de joc bine stabilit se încadrează şi el în ideea de joc responsabil şi te poate scuti de viitoare neplăceri. Şi dacă nu poţi să te ţii de acest program, atunci când încerci aceste stări de nervozitate sau de disperare ia singura decizie care se impune, părăseşte imediat jocul şi aşteaptă o nouă zi mai norocoasă.

 

Nu juca niciodată la recuperare

 

Acum că ai stabilit un buget de joc pe care l-ai şi împărţit pe zile, este timpul să te bucuri de jocul preferat. Şi este clar că îţi doreşti ca în orele de joc să rămâi în bugetul alocat sau, de ce nu, chiar să îl măreşti cât de mult posibil.

 

Acest lucru se poate întâmpla, dar trebuie să ai în vedere şi faptul că poţi înregistra pierderi nedorite. Ei bine, dacă acest caz apare va trebui să îl tratezi cu maximă seriozitate. Ai pierdut bugetul alocat zilei, nu-i nimic, mâine poţi avea mai mult noroc.

 

Întrerupi deci jocul, ieşi din contul de client şi aştepţi o nouă zi. Este cea mai bună opţiune şi, dacă joci cu adevărat responsabil, va trebui să o respecţi şi să o aplici. Dar în niciun caz nu încerca să recuperezi pierderile în aceeaşi zi prin suplimentarea bugetului.

 

Deja nu mai gândești corect, ridici mizele haotic în speranţa recuperării rapide şi constaţi destul de repede că iarăşi ai contul pe zero. Şi, dacă mai repeţi această strategie păguboasă, este posibil să ajungi chiar să îţi epuizezi într-o singură zi bugetul pe o lună întreagă.

 

Ca să nu ajungi în această situaţie, nu juca la recuperare indiferent de sumele pe care le pierzi. În fond, ai un buget limitat şi vrei să te bucuri de jocul preferat în limitele acestuia, aşa că mizează mai ales pe partea de distracţie şi tratează pierderile ca pe o experienţă normală de joc pe care nu vrei să o perpetuezi prin suplimentari forţate.

 

Concluzie

 

Să ştii să îţi manageriezi bugetul alocat jocurilor de noroc denotă fără discuţie un jucător cu experienţă. Dacă vrei să fii un asemenea jucător, stabileşte un buget care să nu te afecteze şi împarte-l pe zile şi ore de joc. Nu paria la nervi şi supărare şi în nici un caz nu juca la recuperare pentru că numai aşa vei da dovadă de joc responsabil şi vei avea parte de experienţa benefică de joc pe care ţi-o doreşti!

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite