Cadavrul unui bebeluș, găsit la haldina de gunoi. UPDATE: Apel al poliției către cetățeni!

 

Poliția Orașului Oravița a fost sesizată ieri, 20 martie, că la o haldină de gunoi din oraș a fost găsit cadavrul unui bebeluș.

 

Polițiștii deplasați la haldină au constatat că exact așa stăteau lucrurile: cadavrul unui nou-născut fusese pus într-un sac menajer și aruncat la gunoi!

 

„La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul inspectoratului și Poliției Orașului Oravița, pentru efectuarea cercetării la fața locului și stabilirii situației de fapt. Cadavrul nou-născutului a fost depus la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.”, informează Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

 

Cercetările sunt în curs de desfășurare sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și dispunerii măsurilor legale care se impun, mai precizează reprezentanții poliției.

 

UPDATE – ora 13.15

 

În continuarea cercetărilor efectuate în legătură cu cazul bebelușului găsit decedat, a fost efectuată necropsia cadavrului, aflăm de la purtătorul de cuvânt al IPJ, iar cauza decesului urmează a fi stabilită cu exactitate în urma rezultatelor analizelor de laborator și a examenului histopatologic care se efectuează în cauză. De asemenea, cu ocazia cercetării la fața locului și a verificărilor ulterioare au fost ridicate probe și mijloace materiale de probă.

 

„Momentan cercetările sunt în curs de desfășurare. Dacă cetățenii dețin orice fel de date sau informații care ar putea ajuta la soluționarea cazului, îi rugăm să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.”, este apelul lansat de IPJ Caraș-Severin.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available