Călin Cheregi va coordona pepiniera fotbalistică reşiţeană!

Tehnicianul orădean Călin Cheregi reia la Reşiţa colaborarea cu Alexandru Pelici, cu care a mai lucrat la FC Bihor. Noul antrenor principal al grupării CSM Reşiţa a decis să îl coopteze pe Cheregi în colectivul tehnic care va conduce echipa rosso-nera în noul sezon al ligii secunde.

Dincolo de rolul său ca antrenor secund la echipa mare, Călin Cheregi va avea însă un rol important şi la Centrul de copii şi juniori din Valea Domanului. El va coordona pepiniera fotbalistică reşiţeană, iar Cristian Bobar e convins că orădeanul va şti să pună în valoare tinerele talente din Valea Domanului.

„De la 1 iulie, Călin Cheregi va fi secundul lui Alex Pelici, dar se va ocupa şi de centrul nostru de copii şi juniori. E un băiat profesionist, care a lucrat şi la Centrele de Excelenţă ale Federaţiei Române de Fotbal. Şi-a dorit foarte mult să fie secund, dar şi să coordoneze activitatea la centrul de copii. Chiar am avut o discuţie cu antrenorii noştri de la centru şi le-am spus că atât ne vom organiza şi reorganiza, până când vom găsi reţeta să creştem jucători pentru echipa mare. Mai ales că prin regulament suntem forţaţi să avem în teren un jucător tânăr, de până în 18 ani”, a spus Cristian Bobar.

La rândul său, Călin Cheregi se arată optimist şi dornic să ducă la bun sfârşit proiectul de la Reşiţa. „Am semnat pentru o perioadă de un an şi jumătate cu CSM Reşiţa. Voi fi secundul lui Pelici, dar cel mai important, mă voi ocupa de tot ce înseamnă fotbalul de la CSM Reşiţa. Vom încerca să facem o evaluare a tuturor grupelor de copii şi juniori, dacă vom avea posibilitatea să aducem plus-valoare o vom face, dar în limita condiţiilor. Mă aflu în faţa unui nou proiect şi sper să-l duc la bun sfârşit”, a declarat Călin Cheregi.

Sursa foto: ebihoreanul.ro

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available