Campanie de consultare publică. Tu cât de verde vrei să fie Reșița?

 

Echipa UrbanizeHub a lansat o campanie de consultare publică în patru orașe din vestul țării, printre care și Reșița, ce se adresează cetățenilor interesați de viitorul sustenabil al comunităților urbane. 

 

„Soluții Inovative pentru Orașe Verzi” este proiectul derulat de UrbanizeHub și cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional de Capacitate Administrativă, prin intermediul căruia se caută soluții concrete pentru modelarea unui viitor verde în patru orașe din vest: Reșița, Arad, Timișoara și Lugoj.

 

„Prin acest proiect ne propunem prin politici și strategii locale, dar și prin acțiuni concrete, să încurajăm transformarea orașelor în orașe verzi și comunități urbane sustenabile. Vocea cetățenilor este extrem de importantă în acest demers. Pentru a lua pulsul comunității și pentru a înțelege mai bine nevoile cetățenilor, am lansat o campanie de consultare publicăTu cât de verde vrei să fie orașul în care trăiești? Implică-te!”, explică echipa UrbanizeHub.

 

Campania de consultare publică se derulează online și cei care doresc să se implice pot răspunde la întrebările din Chestionarul Verde la următoarea adresă: https://r0qjbbkjjii.typeform.com/chestionarverde?typeform-source=l.facebook.com. Răspunsurile sunt anonime, iar durata medie de completare a chestionarului este de zece minute.

 

 

„Chestionarul se adresează cetățenilor celor patru orașe interesați de viitorul sustenabil al comunităților urbane, iar întrebările vizează opt dimensiuni: eficiență energetică, iluminat public, mobilitate urbană, managementul deșeurilor, digitalizare, dezvoltare urbană verde, educație și implicare. Apreciem timpul acordat pentru completarea integrală a chestionarului. Împreună putem modela viitorul orașelor!”, mai spun reprezentanții UrbanizeHub.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available