Campanie prezidențială

Chiar începe această campanie electorală prezidențială să pară un fel de circ cu intrarea liberă, spectator fiind poporul român.
Băsescu, cu impresia că fără el România n-ar fi știut ce e Kent-ul, blue jeans-ii, wiskey-ul, carpetele cu „Răpirea din seray”, bețiile prin porturi și sex-ul cu toate „venericele”, zămbește ponciu și cumva blazat.
După ce și-a zămislit un partid de pus breloc la Logan, s-a gândit să și bruieze prezidențialele cu un „catindat” ce a acceptat să se facă de râs, că circul fără clovni, nu-i circ.
Paleo(nto)logu se vrea simpatic, degajat, de un nonconformism elegant, burghez.
Se vrea intelectualul pur sânge al politicii românești de dreapta.
L-am prins ministrul Culturii.
Alambicat, cățărat într-un discurs imaterial, filozofie greacă, chestii greu de interpretat legate de Enea eroul troian, de clasici ai culturii mondiale, de care poporul ăsta majoritar „tehnologic” n-a auzit.
Domnu’! Boieru!
Românul știe de Paralia Katerin(c)i și matale îl luați cu Virgiliu și Villon?
Vă garantez că nici prin lume, ca președinte, n-o să rupeți gura diplomației cu discursuri din astea nepământene.
Ați ajuns un abandonat pe autostradă de o dreaptă hibridă în perioada dezintegrării L-ului din partidul democrat , recuperat mai apoi de autobuzul cu 30 de locuri cu numere BASE-1- PMP.
Domn profesor!
Poporul ăsta român sigur n-o să vă iubească tocmai pentru că aveți o umbră de burghez interbelic scăpătat, ce miroase a naftalină și-și suflă mucii-n batistă de mătase cu monogramă.
Asta nu place pălmașului român oriunde ar trudi: acasă , sau aiurea-n Europa.
Ați și greșit partidul!
PMP -ul seamănă cu o persoană care-și schimbă sex-ul funcție de cererea celui care îi e partener. Poate fi și, și. Adică e de centru cu derapaje.
Stânga-dreapta, oportunism, instrucție precară a membrilor asemănătoare psd, cu o singură diferență: dacă vă pleacă zece membri în concediu, nu puteți ține un congres din lipsă cvorum. Pesedeul poate…încă.

Ce e totuși îmbucurător e fapul că alegera a făcut-o onorificul Băsescu.
Dacă o făcea Eugen Tomac, ne trezeam cu fugarul Plahotniuc propus ca președinte.
Și pentru a demonstra că menajeria politică chiar există, tot președinte al Republicii România se vrea Mircea Diaconu, cel ce recunoaște că nici măcar cariera de actoraș nu-l recomandă ca prezidențiabil.
Mister Romulus Brad are doar ambiția de a ne demonstra că știe de unde se trag clopotele lui Mitică .

https://www.facebook.com/joccuidei/

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite