Suntem prezenți și pe

Joc cu idei

Campanie prezidențială

Publicat cu

pe

Chiar începe această campanie electorală prezidențială să pară un fel de circ cu intrarea liberă, spectator fiind poporul român.
Băsescu, cu impresia că fără el România n-ar fi știut ce e Kent-ul, blue jeans-ii, wiskey-ul, carpetele cu „Răpirea din seray”, bețiile prin porturi și sex-ul cu toate „venericele”, zămbește ponciu și cumva blazat.
După ce și-a zămislit un partid de pus breloc la Logan, s-a gândit să și bruieze prezidențialele cu un „catindat” ce a acceptat să se facă de râs, că circul fără clovni, nu-i circ.
Paleo(nto)logu se vrea simpatic, degajat, de un nonconformism elegant, burghez.
Se vrea intelectualul pur sânge al politicii românești de dreapta.
L-am prins ministrul Culturii.
Alambicat, cățărat într-un discurs imaterial, filozofie greacă, chestii greu de interpretat legate de Enea eroul troian, de clasici ai culturii mondiale, de care poporul ăsta majoritar „tehnologic” n-a auzit.
Domnu’! Boieru!
Românul știe de Paralia Katerin(c)i și matale îl luați cu Virgiliu și Villon?
Vă garantez că nici prin lume, ca președinte, n-o să rupeți gura diplomației cu discursuri din astea nepământene.
Ați ajuns un abandonat pe autostradă de o dreaptă hibridă în perioada dezintegrării L-ului din partidul democrat , recuperat mai apoi de autobuzul cu 30 de locuri cu numere BASE-1- PMP.
Domn profesor!
Poporul ăsta român sigur n-o să vă iubească tocmai pentru că aveți o umbră de burghez interbelic scăpătat, ce miroase a naftalină și-și suflă mucii-n batistă de mătase cu monogramă.
Asta nu place pălmașului român oriunde ar trudi: acasă , sau aiurea-n Europa.
Ați și greșit partidul!
PMP -ul seamănă cu o persoană care-și schimbă sex-ul funcție de cererea celui care îi e partener. Poate fi și, și. Adică e de centru cu derapaje.
Stânga-dreapta, oportunism, instrucție precară a membrilor asemănătoare psd, cu o singură diferență: dacă vă pleacă zece membri în concediu, nu puteți ține un congres din lipsă cvorum. Pesedeul poate…încă.

Ce e totuși îmbucurător e fapul că alegera a făcut-o onorificul Băsescu.
Dacă o făcea Eugen Tomac, ne trezeam cu fugarul Plahotniuc propus ca președinte.
Și pentru a demonstra că menajeria politică chiar există, tot președinte al Republicii România se vrea Mircea Diaconu, cel ce recunoaște că nici măcar cariera de actoraș nu-l recomandă ca prezidențiabil.
Mister Romulus Brad are doar ambiția de a ne demonstra că știe de unde se trag clopotele lui Mitică .

https://www.facebook.com/joccuidei/

 

Continuați lectură
Reclamă
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Joc cu idei

..luptă şi dă-i, şi dă-i şi luptă…

Publicat cu

pe

Cel mai rău e când mergi la un bâlci unde în același timp pe două butoaie e comedie. Unde să fii atent prima dată?

Nu caut subiecte de bălăcăreală, pentru că sunt la alegere. De ceva vreme „amazoancele” social democrate au scos pumnalele și deși e puțin anormal, ele sunt cele ce se ocupă de (sin)uciderea „samurailor” din partid.

Pentru că e un partid cu o largă respirație democratică prima dată cel găsit ghilti, e întrebat: – Vrei seppuku sau harachiri? În fond e puțin cam fără sens întrebarea, pentru că dacă CSex-ul a hotărât, e clar că tot la cuțit ajungi, nu mai contează cum. Pe scena mare prima duamnă prim ministru, supranumită „duamna de fier vechi”, pentru a nu fi confuzată cu Margaret Thatcher, nu prea mai are pe cine trage-n brișcă, mai ales de când a auzit că Oprișan e propria lui mamă. Ori între mame nu există mazileală.

Am încercat să realizez cât de greu i-a fost omului să-și schimbe singur scutecele, ba să-și mai și dea singur să sugă de la o singură țâță. Pe la noi la munte-n Banat însă sinuciderile sunt în toi, nu mai contează dacă în loc de pumnal e briciul bărbierului, gâtul de sticlă, sau pur și simplu degetul ce te scoate din partid. Important e să curgă sângele trădătorilor, criticilor, cârcotașilor și celor care nu sunt proști. Nu merge cu scuze, căință și nisip în cap.

Principiul e simplu: le numărăm după ce le tăiem și dacă cumva dă bine numărătoarea facem o conversație la radio de stat, moderatorul e cu noi și am scos-o la mal(l) cu o atenție.

Și uite așa pohta amazoanei locale devine lege și pașaport cu viză de rezidență de la dracu la tac-su. De la stânga mai la Ponta. Nasolul situației e că printre (sin)uciși sunt și persoane rămase cu pietrișu-n fața viloiului, cu planurile întrerupte, ce vor fi obligate să pună mâna

Continuați lectură

Joc cu idei

Orlando o dă de gard!

Publicat cu

pe

Ce simpatic poți fi, când te-nchizi în baie, te privești în oglindă și ai erecții privindu-te.
Marele blonde grizoo, idolul femeilor gravide din psd, transformer-ul până și-n dildo cu trandafiri roșii , dacă duamna i-o cere, astăzi a trecut la „suptilități” ce nu sunt considerate hărțuire.
Citez:
„Doamna prim-ministru vrea să facă mai multe proiecte frumoase, unul dintre ele se referă la creșterea natalității.[……], nu am auzit din partea Domniei Sale că aș fi cel care se ocupă de acest program”.
În urma declarației soții toavelor participante, au sărit în cor:
– Băi!! Ești un bou, vițelule!! Băi Ferdinand!!
Toavele l-au consolat pe blonde grizoo:
– Ești un bic, nu lamă de epilat!!
Dacă partidul ne-o cere, să fim toate o Lilith, indiferent de poziție…. în partid.

Continuați lectură

Cele mai citite

Copyright © 2019 Toate drepturile rezervate. By INC