Campionii vin la tine acasă! Cei mai buni luptători ai României participă la o amplă campanie lansată de Federaţie

Dintre micii sportivi aflaţi acum la baza piramidei de selecţie se vor alege viitorii mari campioni ai luptelor româneşti. Nevoia de continuitate în munca de atragere şi formare a noilor generaţii de luptători a fost recunoscută de Federaţia Română de Lupte, care lansează în acest scop o amplă campanie de promovare a acestui frumos sport.

Concret, micii luptători îşi vor putea întâlni idolii, în cadrul iniţiativei intitulate „Campionii vin la tine acasă”.

„Dăm startul celei mai ample campanii sportive din România! FRL îți aduce idolii chiar la tine acasă! Micii luptători aflați la început de drum au ocazia să își cunoască modele din luptele romanești și să petreacă momente de neuitat, alături de ei. Se poate ca mâine să sune la ușa ta chiar vicecampioana mondială Alina Vuc, să te bată pe umăr campionul european Alin Alexuc sau Mihut Mihai, și chiar să te antrenezi în voie cu medaliatul olimpic Albert Saritov. FRL ți-i aduce pe campioni acasă! Scrie-ne pe adresa rou@unitedworldwrestling.com un mesaj cu datele tale și motivează-ne pe cine ai vrea să cunoști şi de ce. Așteptăm povestea ta!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Lupte.

Iniţiatorii campaniei precizează că se acceptă şi mesajele venite din partea antrenorilor sau părinților, care pot scrie în numele celor mici.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite