Retro Route 57. Parada vehiculelor istorice în Clisura Dunării

Pasionații de automobile și cei care doresc să admire bijuterii retro pe patru roți sunt așteptați sămbătă, 12 septembrie, pe faleza Dunării din Moldova Nouă. Aici,  Retromobil Caraș-Severin și Casa de Cultură Moldova Nouă, împreună cu Iron Gates Adventures, organizează un eveniment inedit de prezentare a unor vehicule istorice.

După ce, în urmă cu un an, a organizat, în premieră la Reșița, Retro Parada Toamnei, care a reunit peste 40 de vehicule de poveste, Andrei Rotaru de la Filiala Caraș-Severin a Retromobil Club România recidivează. De această dată, locul ales pentru prezentarea vehiculelor istorice este faleza Dunării din Moldova Nouă, sâmbătă, 12 septembrie, începând cu ora 11.

„Evenimentul își propune să promoveze splendoarea peisajelor de pe Clisura Dunării. Pentru aceasta, participanții vor porni ulterior pe Drumul Național 57, Route 57, recunoscut de-a lungul timpului pentru poveștile pescărești și legendele cu tâlc”, informează Andrei Rotaru. Parada automobilelor retro va începe la ora 13. Participanții vor parcurge Clisura Dunării, până la satul lacustru Berzasca, pe un traseu de aproximativ 30 de kilometri.

Organizatorii precizează că, „în contextul pandemiei de coronavirus, pentru participarea, ca public, la partea de prezentare de pe faleza Dunării va fi necesară păstrarea distanței de minimum 1,5 metri față de ceilalți participanți la eveniment”.

Explicație foto: Ella și Ileana Rotaru – „Co-pilot, co-organizator, co-proprietar și co-altele participă la Retro ROUTE 57 cu un Ford Taunus din 1965”. Sursa: FB Retromobil Caraș-Severin.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite