Când calea spre succes e pavată cu fapte bune… Una dintre cele mai puternice companii din vestul țării sprijină activitatea voluntarilor de la Acasă în Banat

 

Grupul Maxagro – lider pe piața de vest a construcțiilor și unul dintre cei mai importanți jucători ai agrobusiness-ului românesc – aniversează 30 de ani de activitate ajutând oameni, familii și comunități. Începând cu această lună, 10% din profitul lunar obținut de stația de betoane pe care compania o operează în Bocșa va fi virat Asociației Acasă în Banat, care derulează în Caraș-Severin și Timiș o serie de campanii sociale și umanitare.

 

Povestea Maxagro a început în 1993, în Gătaia, județul Timiș, cu cinci hectare de teren, un tractor, doi frați și părinții lor. Nu trecuseră mulți ani de la căderea regimului comunist și, în timp ce lumea se întreba ce ar putea face cu pământul și utilajele vechi recuperate de la CAP-urile desființate, familia Zifceak a avut răspunsul: a înființat propria fermă.

 

Iar astăzi, după 30 de ani de muncă și investiții, Maxagro are 300 de angajați și face agricultură la standarde occidentale – deține utilaje agricole performante de peste 20 milioane de euro și exploatează peste 10.000 de hectare de teren agricol, cu o capacitate de depozitare de 37.000 de tone. De asemenea, are și o fermă de 2.500 de vaci de lapte Holstein, cu o stație de biogaz integrată de 1 MW. Toate acestea fac din Maxagro unul dintre cei mai importanți jucători ai agrobusiness-ului românesc, dar agricultura și zootehnia nu (mai) sunt singurele activități de bază ale familiei Zifceak. Grupul Maxagro a devenit lider și pe piața de vest a construcțiilor, având un portofoliu important de drumuri reabilitate și modernizate în Caraș-Severin și Timiș. Grupul deține în cele două județe stații de asfalt – în Sânandrei și Bocșa, stații de betoane – în Gătaia și Bocșa, o flotă de camioane și utilaje de construcții de ultimă generație, de peste 10 milioane de euro.

 

 

„Grupul Maxagro își propune să fie lider pe piața de vest a țării, atât în agricultură, cât și în construcții. Renumele grupului Maxagro are o tradiție de 30 ani care s-a construit cu multă muncă, dedicare și profesionalism, cu o echipă solidă, creată în timp, fiind devotată unei afaceri de familie sănătoase, gândită și dezvoltată pe termen lung. Considerăm că prin fiecare activitate întreprinsă, construim tradiție și profesionalism, oferind sustenabilitate pentru generațiile viitoare”, este mesajul companiei în acest an aniversar în care a decis să se implice public în campanii de responsabilitate socială după ce, în cele trei decenii de activitate, a susținut în mod constant activități sportive, culturale și sociale.

 

Compania Maxagro va susține, pe parcursul acestui an, activitatea Asociației Acasă în Banat care derulează, în Caraș-Severin și Timiș, proiecte în cadrul cărora, cu ajutorul sponsorilor și voluntarilor, renovează case și mori de apă și oferă sprijin oamenilor aflați în dificultate. Suportul financiar al Maxagro se va concretiza în virarea către Asociația Acasă în Banat a 10% din profitul lunar obținut de stația de betoane de la Bocșa.

 

„Suntem foarte încântați să anunțăm că, începând cu această lună, avem parte de susținerea grupului de firme Maxagro. După cinci ani de activitate intensă, asociația noastră are pentru prima dată un sponsor general, care a decis să ne sprijine în activitatea noastră, în toate proiectele pe care le desfășurăm, la bine și la greu. Această deschidere ne onorează și ne responsabilizează, pentru că ne dă posibilitatea să ne ducem la îndeplinire proiectele noastre și să ne onorăm promisiunea față de comunitate. Așadar, nu putem decât să le urăm «La mulți ani!» și să le mulțumim sincer pentru încrederea acordată. Abia așteptăm să facem treabă, împreună!”, au transmis reprezentanții Asociației Acasă în Banat.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available