Când gradul nu garantează funcția… Colonel schimbat cu un locotenent-colonel în fruntea ISU Caraș-Severin

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Caraș-Severin are, începând de azi, un nou șef, anunță surse apropiate de prefectul Cristian Gâfu.

Lt. col. George Cozariuc, prim-adjunct al inspectorului-şef al ISU „Semenic“ Caraș-Severin, iar înainte comandant al Detaşamentului de Pompieri Deva din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara” al Județului Hunedoara, a fost delegat de azi, 20 iulie, pe postul de inspector-șef al ISU „Semenic”. Delegarea atribuțiilor de șef al instituției cărășene s-a făcut pe o perioadă de trei luni.

Col. Cristian Coneru, cel care deținea funcția de inspector-șef al ISU „Semenic” pe care o ocupase prin concurs, „s-a mutat în interes de serviciu la ISU Dolj”, a precizat lt. Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al ISU „Semenic”. Din informațiile noastre neoficiale, principalul motiv al permutării este faptul că managementul lui Coneru a dat rateuri anul acesta… Cazul izoleta cu lipsa de filtre în dotarea ISU „Semenic”, la începutul pandemiei de COVID-19, este deja de notorietate… Și de-ar fi singurul…

Sursă foto: expressdebanat.ro

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available