Cannabis din Spania, la vânzare în Caraș-Severin! Principala piață de desfacere: Reșița! [VIDEO]

Trei tineri din Reșița au fost prinși în flagrant de polițiștii de la Crimă Organizată în timp ce încercau să vândă 2,5 kilograme de cannabis. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore pentru trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc, în vederea consumului propriu.

Anchetatorii dețineau informații că cei trei tineri, cu vârste între 25 și 27 de ani, introduceau în țară droguri de risc, respectiv cannabis, provenite din Spania, pe care le comercializau pe piața ilicită din Caraș-Severin, în special pe raza municipiului Reșița.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate sub coordonarea procurorilor DIICOT au organizat, în cursul zilei de ieri, un flagrant și i-au prins pe cei trei tineri în timp ce încercau să vândă 2,5 de kilograme de cannabis. În momentul depistării, în autoturismul folosit de cei trei bărbați a fost descoperit și un pistol de tip airsoft. Ulterior, oamenii au efectuat și două percheziții domiciliare pe raza județului Caraș-Severin, la locații folosite de cei trei, în urma cărora au fost descoperite și ridicate alte 500 de grame de cannabis.

Cei trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin. Doi dintre ei vor fi prezentați astăzi Tribunalului Caraș-Severin cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, iar față de unul dintre inculpați a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar.

„În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu. Acțiunile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. La activități au participat jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin”, informează purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru.

Sursă foto/video: DIICOT – Poliția Română

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available