Suntem prezenți și pe

Utile

Caransebeșul rămâne o zi fără apă potabilă!

Publicat cu

în

Societatea Aquacaraș anunță întreruperea furnizării apei potabile mâine, 10 septembrie, în întreg municipiul Caransebeș.

„În vederea efectuării unor lucrări de interconectare a Uzinei de Apă, la cererea Antreprenorului General S.C. Hidroconstrucția S.A., se va opri furnizarea apei potabile în 10 SEPTEMBRIE, între orele 09.00 – 17.00. Vor fi afectaţi TOȚI UTILIZATORII din Municipiul Caransebeș”, anunță reprezentanții companiei de apă și canalizare.

Pentru orice problemă aparută după reluarea furnizării apei, utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al S.C. Aquacaraș S.A la tel. 0255/215643, respectiv Exploatarea Caransebeș la tel. 0255/516321.

„Ne cerem scuze locuitorilor Caransebeșului, pentru disconfortul și inconvenientele create prin întreruperea furnizării apei. Am promis că în prima parte a lunii septembrie… punem în funcțiune Noua Uzină de Apă. Iată că facem tot ceea ce depinde de noi pentru a respecta cutuma veche, ancestrală: Promisiunea… atârnă mai greu ca o datorie! Mulţumim cetăţenilor din această zonă pentru înţelegere”, mai transmite Aquacaraș.  

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Administrație33 de minute în urmă

Concurs de oferte pentru o investiție de 22,5 milioane de lei

Justiție4 ore în urmă

DEZVĂLUIRI. Fost director al Combinatului din Reșița, dovedit „unul dintre cei mai mari criminali ai regimului comunist”!

Administrație13 ore în urmă

10.000 de lei pentru cetățenii care fac Reșița Curată! Primăria pune la bătaie și anul acesta premii în bani pentru asociațiile de locatari/proprietari

Administrație15 ore în urmă

40 de secunde pentru un VOT ISTORIC în CJ Caraș-Severin: asocierea cu Primăria Reșița pentru construirea unui SPITAL NOU

Social21 de ore în urmă

Zimbrii se adaptează perfect în Munții Banatului. Încă 20 de exemplare vor ajunge în Caraș-Severin

Actualitateo zi în urmă

Primăria Reșița promovează portul popular din Banatul de Munte. La Casa de Căsătorii a fost deschisă o expoziție permanentă de costume tradiționale

Administrațieo zi în urmă

Romeo Dunca și Marius Isac, față în față cu primarii din județ. Miza: accesarea fondurilor europene pentru dezvoltarea comunităților locale

Actualitate2 zile în urmă

Trei zile dedicate artei ceramicii, la Centrul de Tineret Mansarda din Reșița

Sănătate2 zile în urmă

SARS-CoV-2 împlinește un an și în Caraș-Severin. Coronavirusul a fost atras mai mult de femei, dar bărbații i-au căzut victime în număr semnificativ mai mare. Cu 50%!

Educație2 zile în urmă

Puțin peste 300 de dascăli din Caraș-Severin au spus DA vaccinării anti-COVID-19 în etapa prioritară, care a început azi!

Cele mai citite