Caravana Iepurașului ajunge și în Măureni!

După succesul avut la Reșița, Moldova Nouă și Oravița, trupa de actori ai Teatrului DA și voluntarii Asociației Nevo Parudimos sunt așteptați să vină cu Caravana Iepurașului și în comuna Măureni.

Invitația a fost lansată de primarul comunei, Brian Filimon, cel care vrea să întregească și pentru copiii din Măureni și Șoșdea bucuria sărbătorilor pascale. Spectacolul stradal va avea loc chiar în prima zi de Paște, în Duminică Mare.

„Dragi copii!
Mâine (astăzi, n.r.), 19.04.2020, începând cu ora 15.00, vom avea ca musafiri în comuna noastră pe îndrăgitele personaje din desenele animate, care vin însoțite de mult-iubitul iepuraș. Ele vor străbate toate străzile din Măureni și Șoșdea într-un car alegoric. Voi, dragi copii, sunteți invitați să participați la această paradă și să vă bucurați de prezența acestora, respectând regulile cunoscute în această perioadă, astfel încât vă rugăm ca fiecare dintre dumneavoastră să stați în fața locuințelor sau la ferestrele locuințelor dumneavoastră și să vă bucurați de frumosul spectacol oferit din suflet, drept mulțumire pentru toți cei care respectă normele de protecție impuse în această grea perioadă.
Haideți, cu mic, cu mare, să aplaudăm, să râdem și să dansăm alături de ei!”,

este invitația la bunădispoziție adresată de Brian Filimon puștilor ce se vor afla în prima zi de Paști în comuna Măureni.

După ce a adus bucurie în Săptămâna Mare copiilor din Reșița (joi), Moldova Nouă (vineri, foto), Oravița (sâmbătă), Caravana Iepurașului condusă de actorul și directorul de teatru Dan Mirea va ajunge, așadar, în Duminica Mare la Măureni și apoi în orașul Oțelu Roșu, la invitația primarilor din aceste localități.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite