Cartier fără apă potabilă, timp de șase ore

După întreruperile de apă, de săptămâna aceasta, din Bocșa, Oravița, Oțelu Roșu și Băile Herculane, astăzi a venit rândul unui alt oraș din județ să contabilizeze o avarie care a impus oprirea apei.

Avaria s-a produs la conducta principală din cartierul Celnic, orașul Anina, iar intervenția Aquacaraș este programată pentru ora 11.

„Suntem nevoiți să intervenim pentru eliminarea unei avarii apărute pe conducta principală de pe str. Vasile Alecsandri, va fi afectat Cartierul Celnic, străzile Vasile Alecsandri și Cerna. Intervenția necesită întreruperea furnizării apei de la ora 11:00. Vom relua furnizarea apei la ora 17:00. Ne cerem scuze, dumneavoastră, clienților noștri, pentru disconfortul și inconveniențele create, prin întreruperea furnizării apei potabile. Ulterior reluării furnizării apei, vă rugăm să ne semnalați orice neconformitate a caracteristicilor de aspect și miros ale apei, la Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA la tel. 0255/215643 sau 0766 341274 și la Punctul de Lucru Anina, tel. 0255/240093”, anunță conducerea companiei județene de apă.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite