Caz de COVID-19 la BCPI Oravița, activitatea de relații cu publicul a fost suspendată două săptămâni

Persoanele din Oravița și din localitățile limitrofe care au mers astăzi, 2 aprilie, la punctul de lucru din oraș al Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Caraș-Severin au avut surpriza neplăcută de a constata că activitatea de relații cu publicul este suspendată până în data de 16 aprilie 2021.

Decizia supendării interacțiunii directe cu publicul a personalului din cadrul Biroului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (BCPI) Oravița a fost luată ca urmare a apariției unui caz de infectare cu noul coronavirus a unui funcționar.

„Conducerea OCPI Caraș-Severin a înștiințat Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin și a dispus dezinfectarea sediului B.C.P.I. Oravița, din Str. Eftimie Murgu nr. 31. Pentru a preveni și limita răspândirea noului coronavirusului COVID-19, în perioada 02-16 aprilie 2021, cetățenii și partenerii O.C.P.I. Caraș-Severin  pot opta pentru serviciile disponibile on-line.

Solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite de O.C.P.I. Caraș-Severin prin e-mail sau accesând site-ul OCPI Caraș-Severin, www.ocpi-cs, dar și prin intermediul unui call-center (0522/211.417), care va funcționa de luni până joi în intervalul orar 8.00-16.30 și vineri între orele 8.00-14.00. Audiențele vor fi acordate doar telefonic sau prin e-mail”, ne-a informat printr-un comunicat de presă Beatrice Laura Ghiciu, purtător de cuvânt al instituției.

Foto: sediul din Reșița al OCPI Caraș-Severin

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available