Caz de COVID-19 la echipa de handbal CSM Reşiţa!

Nici echipa de handbal CSM Reşiţa n-a scăpat de coronavirus! Un component al lotului a fost depistat pozitiv la testarea obligatorie efectuată cu 14 zile înainte de desfășurarea celui de-al doilea turneu de la Sf. Gheorghe. Este vorba însă despre unul dintre jucătorii care au lipsit din lotul reșițean la primele etape, din cauza unor probleme medicale.

Preşedintele secţiei de handbal a CSM Reşiţa, Cristian Pătru, dă asigurări că au fost luate măsuri pentru prevenirea răspândirii virusului.

„Jucătorul respectiv nu a făcut deplasarea cu noi la Sfântu Gheorghe, fiind indisponibil. Am luat toate măsurile ce se impun într-un astfel de caz. Preventiv, toți componenții și staff-ul tehnic se află în pauză, iar jucătorii se pregătesc individual. Sala Polivalentă este închisă acum pentru efectuarea dezinfecției”, a precizat președintele secției de handbal, Cristian Pătru.

Lotul reşiţean va efectua o nouă testare în cursul zilei de vineri. Rosso-nerii se pregătesc pentru cel de-al doilea turneu din actualul sezon al Ligii Zimbrilor. Competiţia se va desfăşura între 4 şi 11 octombrie, tot la Sfântu Gheorghe.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available