Romeo Dunca dovedește cu documente! Intoxicări staliniste ale celor care au spoliat bugetele publice!

ADVERTORIAL. Minciunile primarului Maralescu preluate de Hurduzeu, Nedelcea, Ponta, Grindeanu și toată șleahta de postaci ai acestora intoxică zilnic oamenii simpli și debusolați.

Afirmații cum că fur munții, că nu plătesc impozite decât în Timiș sau că oamenii din comuna Turnu Ruieni nu beneficiază cu nimic de pe seama faptului că „am furat Muntele Mic” sunt intoxicări staliniste emanate de cei care, în timp ce spoliau bugete, au ținut comunele lor și județul Caraș-Severin la coada tuturor clasamentelor.

Suprafața aferentă contractului de pe Muntele Mic și actului adițional ce a urmat HCL 58 din 2017 se referă strict la concesiunea a două suprafețe: 1. telescaun și anexe, total 5800 metri pătrați; 2. construcții de executat după darea în folosință a telescaunului pe o suprafață de 1,5 hectare.

Există contracte semnate de alți investitori care veșnic au avut întârzieri la plată, unii din ei beneficiind de scutiri de penalități și reduceri de taxe deja scadente. De exemplu:

  1. 200.000 mp dlui Gabi Lungu, pentru o chirie de 40 de ori mai mică decât cea din contractul cu mine, care, culmea!, timp de 7 ani din 9 nu a fost plătită până cel puțin la nivelul anului 2019. Pe această suprafață au funcționat atât skiliftul Borlova, cât și parcarea de pe platou.
  2. 100.000 mp dați dlui Răileanu în cursul anului 2020. Nu cunosc date despre preț.

Sumele din contractul meu DE CHIRIE, NU DE VÂNZARE, care astăzi sunt blocate din cauza litigiilor sunt următoarele: 5000 euro pentru cei 5800 mp; 2250 euro pentru 1,5 ha. Total chirie anuală: 7250 euro.

Cu toate litigiile pe rol, subsemnatul, prin cele două firme ce au implicări la Muntele Mic, am plătit și am încheiat contracte cu obligație de plată, până azi de la momentul montării noului telescaun, deci în ultimi 3 ani, 147.345 ron. Acești bani au intrat în contul Primăriei Turnu Ruieni.

În afara acestor taxe, o alta sumă, de 178.068 ron, a fost încasată de bugetul local și de cetățeni ai comunei Turnu Ruieni sub formă de taxe pe salarii ce au mers direct la primărie și drepturi salariale încasate de cei 12 angajați cu acte în regulă ce au domiciliul pe raza comunei.

Aceste plăți au fost certificate de o instanță, conform filei 30 a unui dosar pe rol. În acest proces, instanța de judecată a desființat minciunile acestui ordinar Maralescu și l-a obligat împreună cu instituția primăriei să plătească către SC Dunca Imobiliare, SC Nordica și către persoana fizică Romeo Dunca câte 10.000 ron + 1.500 ron cheltuieli de judecată.

Nu am cunoștință ca în ultimii 30 de ani vreo primărie din Caraș-Severin să fi fost obligată în prima instanță la plata de daune morale în sumă de 30.000 ron către, iar culmea!, cel mai mare investitor de pe raza ei, care întotdeauna a plătit în avans obligațiile financiare.

Pe această cale anunț grupul de mincinoși PSD-PRO România în persoana dlor HURDUZEU, NEDELCEA, PONTA, GRINDEANU să se pregătească de proces după alegerile pe care cu siguranță le vor pierde la nivel de județ.

Tema acțiunii în instanță vor fi aceleași afirmații: Am furat Munții. Nu plătesc impozite în Caraș-Severin. Fraieresc localnicii să le iau terenurile gratis.

Fotografiile atașate reprezintă: 1. Plăți din contabilitatea firmei către Primăria Turnu Ruieni; 2. Sentință cu obligarea la plata de daune morale.

Romeo Dunca,

candidatul PNL pentru președinția CJ Caraș-Severin

(P.E.)

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite