Trei zile de școală online la unitățile de învățământ care găzduiesc secții de votare

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat astăzi, 23 septembrie, Hotărârea nr. 46 privind suspendarea activităților didactice în unitățile de învățământ preuniversitar în care sunt organizate secții de votare pentru alegerile locale din anul 2020.

„CNSU a decis ca activitatea didactică ce presupune prezența fizică a elevilor și a cadrelor didactice în cadrul unităților de învățământ preuniversitar în care sunt organizate secții de votare pentru desfășurarea alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2020, stabilite conform Registrului secțiilor de votare administrat de Autoritatea Electorală Permanentă, să se suspende începând cu data de 25.09.2020 până la data de 29.09.2020 inclusiv”, transmite Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Caraș-Severin.

Activitățile didactice pentru aceste unități școlare vor fi desfășurate în sistem online, conform metodologiilor specifice aprobate la nivelul Ministerul Educației și Cercetării, mai precizează autoritățile județene.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite