Caz penal. Tânără cu COVID-19, depistată la volan, prin Reșița

O reșițeancă de 32 de ani s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce a fost depistată de către jandarmi prin oraș, deși era plasată în carantină, fiind confirmată cu COVID-19.

Jandarmii spun că au identificat-o pe tânără la volanul unui autoturism, fapt pentru care au apelat la colegii lor de la Poliția Rutieră ca să o oprească în trafic.

„Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin au identificat o tânără în vârstă de 32 de ani, domiciliată în municipiul Reșița, care nu a respectat măsura carantinării, umblând nestingherită în mai multe locații publice, deși fusese confirmată pozitiv cu virusul SARS-Cov-19. Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare, fiind susceptibilă de comiterea infracțiunii «zădărnicirea combaterii bolilor», conform legislației.

Facem apel către cetățenii județului nostru să înțeleagă cât este de importantă în această perioadă respectarea măsurilor de izolare, distanțare socială și purtarea măștii. Doar împreună putem «pune virusul în izolare»!”, transmite plt. Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al IJJ Caraș-Severin.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available