Suntem prezenți și pe

Administrație

“Cel mai mare loc de joacă din vestul României” pregătit de inaugurare

Publicat cu

pe

Parcul Siderurgistului din microraionul IV al cartierului Govândri, cum îl știu cei mai mulți dintre reșițeni, s-a schimbat la față după o reabilitare spectaculoasă, așteptată de atâția ani!

Aproape două milioane de lei a pus Primăria Reșița la bătaie pentru ca toți copiii din zonă să aibă parte de un loc de joacă și relaxare unic în zonă. Vorbim de 3150 de mp, structurat astfel încât să existe o separare pe grupe de vârstă și categorii de activități care să evite posibilele accidentări, dar totodată sunt asigurate și spații de odihnă și relaxare pentru adulți și supraveghetori.

Au fost redesenate și amenajate trasee pietonale atractive, parcul are deja mobilier urban modern care va oferi un altfel de ambient zonei.

Din datele pe care eu le dețin, va fi cel mai mare loc de joacă din vestul țării, e o suprafață impresionantă. Reabilităm, practic, toată placa pietonală din zona respectivă, cu trotuare, iarbă, copaci, aspersoare și în toate cele patru axe ale parcului vom avea acele platforme scufundate de deșeuri”, a explicat primarul Nelu Popa în ședință de Consiliu Local în care s-a aprobat această investiție. După un an de zile proiectul a devenit realitate.

Chiar în vecinătatea parcului Primăria mai vrea să amenajeze și un teren multifuncțional de sport unde se va putea juca baschet, handbal sau minifotbal. Acum investiția își așteaptă inaugurarea, inaugurare ce va avea loc vineri, 22 martie, de la ora 14 printr-un spectacol de teatru marca Dan Mirea dar și alte surprize pregătite de Primăria Reșița.

Reclamă
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNȚ PUBLIC

Serviciul de alimentare cu apă și de canalizare al comunei Dalboșeț, cu sediul în comuna Dalboșeț, str. Principală, nr. 270, jud. Caraș-Severin, CIF: 41198151, Tel: 0255 243 403, email: primariadalboset@yahoo.com, organizează la sediul său, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unor posturi vacante, pentru funcțiile contractuale de: contabil – funcție de execuție / 2 posturi de muncitor necalificat – funcție de execuție. Concursul va avea loc în data de 27.11.2019 la ora 09:00 la sediul Primăriei Dalboșeț, nr.130

Reclamă

Cele mai citite

Copyright © 2019 Toate drepturile rezervate. By INC