Verifică cum te-ai descurcat la simulare! Iată o variantă de rezolvare a subiectelor

Elevii de clasa a XI-a și a XII-a care au susținut simularea examenului de Bacalaureat la limba română pot vedea o variantă de rezolvare a subiectelor primite. Pe site-ul liceunet.ro, o platformă creată special pentru a facilita pregătirea elevilor pentru școală și examene, a fost publicat deja un model de soluționare a cerințelor. Rezolvările au fost redactate de către profesori de limba română, în conformitate cu baremul de la examen. Astfel, elevii vor putea face o comparație între răspunsurile date de ei și cele publicate pe liceunet.ro.

Pentru a putea consulta răspunsurile, elevii trebuie să intre pe site-ul liceunet, iar în cadrul secțiunii Bacalaureat vor găsi modelul de rezolvare atât pentru simularea din 2019, cât și de la sesiunile anterioare ale acestei testări. Tot aici vor găsi mai multe ghiduri pe care le pot utiliza pentru a se pregăti pentru sesiunea de vară a examenului.

În plus, în zilele următoare, tot consultând site-ul liceunet.ro, secțiunea destinată simulării, elevii vor putea afla dacă au dat răspunsurile corecte pentru Matematică sau Istorie, cât și pentru proba la alegere

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available