Centrul de vaccinare de la „Mihai Peia”, relocat la „Sabin Păuța”

 

Având în vedere că Școala Gimnazială „Mihai Peia” Reșița urmează să intre în reabilitare, centrul de vaccinare din sala de sport a acestei unități a fost relocat. Astfel, de astăzi, la Sala de sport a Liceului de Arte „Sabin Păuța” funcționează două centre de vaccinare anti-COVID.

 

Primăria Reșița anunță că persoanele care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19 se pot prezenta la Sala de sport a Liceului de Arte „Sabin Păuța”, Aleea Herculane nr. 3, unde funcționează, începând de astăzi, 1 octombrie, două centre de vaccinare, după relocarea centrului de imunizare de la Școala Gimnazială „Mihai Peia”, unitate de învățământ care intră în reabilitare.

 

„De asemenea, vă anunțăm că în cursul zilei de astăzi, în cele două centre s-au primit 2520 doze de vaccin Pfizer și 500 doze de vaccin Johnson & Johnson, iar cetățenii se pot prezenta pentru a se vaccina atât pe bază de programare pe platformă, cât și fără programare.”, precizează reprezentanții Primăriei Reșița.

 

În acest sens, Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin informează că a solicitat și a primit în cursul zilei de azi 7.729 doze de vaccin anti-COVID-19, destinate atât celei de-a treia doze de vaccinare cu ser ce conține ARN mesager, cât și celorlalte etape de vaccinare: „Dintre acestea, 6.234 sunt vaccinuri de la Pfizer, 1.295 de la Johnson & Johnson (Janssen) și 200 de la Moderna. Anterior, la DSP ajunseseră 3.038 de doze de vaccin anti-Covid-19, ce sunt acum utilizate și ele în procesul de vaccinare de la nivelul celor 16 centre active în județ, plus cei 13 medici de familie care vaccinează”.

 

Persoanele care doresc să se imunizeze împotriva COVID-19 se pot programa pe platforma online dedicată, dar se pot și prezenta direct la centrele de vaccinare, „unde, în limita stocului de vaccin și a capacităților centrului respectiv, există posibilitatea să se vaccineze direct. De precizat că medicii de familie vaccinatori fac acest serviciu și persoanelor din afara listelor lor de pacienți”, transmite Compartimentul Comunicare al DSP Caraș-Severin.

 

Facebook Comments

Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite