Centrul Reșiței, șantier municipal. Primarul Ioan Popa: „La finalizarea lucrărilor ne vom putea bucura de un centru modern și civilizat” [VIDEO/FOTO]

„Modernizarea Centrului Civic este în plină desfășurare. Va fi o perioadă de disconfort pentru locuitorii din zonă, însă la finalizarea lucrărilor ne vom putea bucura de un centru modern și civilizat, așa cum ne dorim cu toții”, transmite primarul Ioan Popa. Municipalitatea făcând totodată publice câteva planșe cu Centrul Civic, așa cum va arăta după finalizarea lucrărilor.

https://www.facebook.com/ioanpopaoficial/videos/148086643302869/UzpfSTE0MTAwOTcxNjU5NjQ1ODk6MjIxMjI1NTM1MjQxNTQyOQ/

Primarul Nelu Popa ține să precizeze încă o dată că lucrările din Centrul Civic nu vizează doar schimbarea dalelor. „Lucrările presupun o schimbare radicală a centrului. Spațiile verzi, mobilierul stradal, aleile pietonale, iluminatul public sunt doar câteva dintre elementele care vor suferi modificări, dând o față nouă Centrului Civic. Sperăm ca până la sfârșitul acestei veri să ne bucurăm împreună de un centru modern, cu care să ne mândrim cu toții!”, declară primarul Reșiței.

Valoarea investiției realizate în special din fonduri europene este de 27,3 milioane de lei, contribuția municipalității fiind de numai 2%.

Facebook Comments

Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available