UPDATE. Cine pe cine șantajează în interiorul Alianței PSD-PRO România?

Flavius Nedelcea și Lenuța Ciurel se spune că au dosarele pregătite pentru a candida la președinția Consiliului Județean, respectiv la Primăria Reșița, din partea PRO România, după ce partidul lui Mocioalcă, cu un Spânu coordonator județean teleghidat, a amenințat azi că e pregătit să rupă alianța cu PSD și ALDE în Caraș-Severin.

Se pare că înțelegerea dintre PRO România Caraș-Severin și PSD Caraș-Severin devine neînțelegere și toți oamenii PRO România sunt în febra refacerii și depunerii dosarelor de candidatură, astăzi fiind ultima zi în care acestea pot fi depuse.

Mai mulți primari PSD și-ar fi exprimat nemulțumirea privind prezența pe lista alianței la Consiliul Județean a Lenuței Ciurel și a lui Flavius Nedelcea, motivând că aceștia alături de Gabriel Dinu au inițiat și votat amendamentul prin care din bugetul Consiliului Județean s-a tăiat foarte mult din sumele pentru echilibrarea bugetelor locale chiar de la primarii PSD. Au trădat, deci, cauza social-democraților.

Contactat, Silviu Hurduzeu, președintele PSD Caraș-Severin, ne-a asigurat că nu sunt niciun fel de probleme: „Alianța merge mai departe fără emoții, nu vor fi candidaturi separate”, a ținut să ne asigure președintele Organizației Județene PSD, candidatul alianței pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin.

Flavius Nedelcea nu a vrut să comenteze în niciun fel zvonurile, dar răspunsurile sale la întrebările puse de resita.ro demonstrează că fumul nu a ieșit din nimic: „Eu acum îmi fac dosarul de candidatură pentru funcția de consilier județean”, ne-a declarat Nedelcea. Va candida din partea alianței sau pe listă separată PRO România, l-am întrebat. „Acuma, la ora la care vorbim, îmi fac dosar din partea alianței”. Se pune problema să candideze la funcția de președinte al CJ din partea PRO România? „Eu nu știu nimic. Nu pot să spun nimic”. Când se va decide? „Astăzi, mai avem timp până astăzi la ora 12 noaptea”. Nedelcea se referă la termenul-limită de depunere a dosarelor de candidaturi pentru alegerile locale, care este azi la miezul nopții.

Stați cu ochii pe noi! Vom reveni cu informații din interiorul PSD-PRO România!

UPDATE 1, ora 14.55

Ziariștii prezenți în fața Biroului Electoral de Circumscripție Reșița în așteptarea delegației Alianței PRO Caraș-Severin programată pentru depunerea dosarelor de candidaturi, anunțată pentru ora 15, tocmai au fost informați că social-democrații au contramandat momentul cu două ore! Rămâne, deci, pe ora 17? Sau problemele din paradis sunt mai încurcate decât ni se spune în declarațiile oficiale?

UPDATE 2, ora 18.30

Până la urmă, nici la ora 17 nu au apărut la Biroul electoral municipal. Au făcut-o abia după ora 18. În formula anunțată inițial, de aliați. Ce s-a întâmplat de fapt în aceste ultime ore atât de agitate pentru Mocioalcă și Hurduzeu? Urmăriți resita.ro și veți afla.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite