Suntem prezenți și pe

Sport

Sprinterele Daria Grigoroiu şi Andreea Suhai, pe podiumul Naţionalelor U18!

Publicat cu

în

Desfăşurate pe Stadionul „Iolanda Balaş Soter” din capitală, Campionatele Naţionale de Atletism Under 18 au consemnat noi evoluţii foarte bune ale vitezistelor din Reşiţa.

Daria Grigoroiu şi-a reconfirmat calităţile, reuşind să urce de trei ori pe treapta a doua a podiumului, la 100 m garduri, 100 m plat şi 200 m plat. În proba de 100 m, colega ei, Andreea Suhai, a sosit a treia, asigurându-şi o binemeritată medalie de bronz. Cele două sprintere au dublă legitimare, CSU-CSS Reşiţa, ambele sportive fiind pregătite de profesorul Ștefan Nagy.

„Este pentru prima oară când Daria ratează primul loc în proba de 100 m garduri la categoria ei de vârstă. Diferenţa faţă de locul I nu a fost mare, dar remarc faptul că toate sportivele au scos timpi mai slabi decât anul trecut, lucru care demonstrează că pregătirea pe timp de pandemie a fost deficitară. Sper ca acest rezultat să o mobilizeze pe Daria, să o facă să-şi dorească mai mult la viitoarele competiţii. În acelaşi timp, sunt bucuros pentru performanţa realizată de Andreea Suhai. Bronzul pe care l-a cucerit acum este prima ei medalie la individual, ea fiind medaliată până acum doar în probele de ştafetă”, a declarat profesorul Ştefan Nagy.

Următoarea competiţie la care vor participa atletele reşiţene este Campionatul Naţional de juniori 1, care va avea loc peste două săptămâni în capitală.

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă

Cele mai citite