Cioban căzut într-o râpă, salvat de polițiștii din Bocșa

 

Un bărbat de aproximativ 60 de ani a fost găsit în această după-amiază, rănit, semiconștient și înghețat de frig, într-o râpă de aproximativ 15 metri, în pădurea dinte localitățile Doclin și Biniș.

 

„Am alunecat într-o râpă, în pădure, sunt rănit și nu mai pot să ies!” – Așa a sunat strigătul de ajutor al unui bărbat care a sunat la 112 în această după-amiază. Incidentul s-a petrecut în pădurea dintre localitățile Doclin și Biniș, la aproximativ 20 de kilometri de Biniș, în timp ce bărbatul, care este cioban în zonă, încerca să scoată oile pe care le ducea la păscut pe câmp.

 

În căutarea bărbatului a pornit un echipaj de la Poliția Orașului Bocșa. „După direcționarea la fața locului a echipajului de poliție, colegii noștri dispeceri au încercat să păstreze legătura telefonică cu bărbatul, la un moment dat conexiunea întrerupându-se. Împărțiți în mai multe echipe, împreună cu pădurarul care are în responsabilitate zona, după aproximativ două ore de căutări, polițiștii l-au găsit pe bărbat, semiconștient, într-o râpă de aproximativ 15 metri. Până la sosirea echipajului medical, colegii noștri au reușit, chiar dacă vremea era cețoasă și ploioasă și solul ud, să aprindă un mic foc în preajma bărbatului care risca să intre în șoc hipotermic”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, Alina Boeru.

 

Bărbatul a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Reșița, în acest moment starea bărbatul fiind stabilă.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite