Circul Internațional vine la Reșița! Artiști din peste 10 țări, în patru spectacole de senzație!

 

Reșițenii, și nu numai, au prilejul să asiste, săptămâna viitoare, la unul dintre cele mai apreciate spectacole de circ ce au avut loc în ultimii ani în țara noastră. Protagoniști: artiștii Circului Internațional.

 

Patru reprezentanții vor susține la Reșița, în perioada 11-14 mai 2023, artiști de calibru mondial din peste 10 țări reuniți în cadrul Circus International. Spectacolele vor avea loc în Valea Domanului, lângă Stadionul „Mircea Chivu”, joi și vineri, de la ora 19.00, și sâmbătă și duminică, de la ora 14.00.

 

Organizatorii promit că nu doar copiii, care vor avea ocazia să se întâlnească cu personaje îndrăgite din lumea desenelor animate, se vor bucura de magia circului, ci și adulții, care vor putea fi martorii unor numere de acrobații extrem de periculoase, ce-i vor ține cu sufletul la gură.

 

 

„Dintre artiștii veniți să încânte publicul, amintim familia Castillo din Veneluzia, care prezintă un număr extrem de periculos – Roata Morții. Claudia, un artist din Cehia, va prezenta un număr de hula hoop. Virghinia din Ungaria – un număr fantastic de dresură de căței, iar Olga din Ucraina – un frumos și elegant număr aerian în cupola circului. Nu va lipsi nici Cristopher, venit special din Columbia, împreună cu trupa lui de motocicliști cascadori, care va prezenta un număr extrem de periculos numit Globul Morții, la care oamenii rămân efectiv cu sufletul la gură. Zlata, din Slovacia, va prezenta un număr de dresură de porumbei, iar Simons, care vine tocmai din America, va prezenta un moment extrem de periculos la înălțimea maximă a cupolei”, anunță conducerea Circului Internațional.

 

Spectacolele se vor desfășura într-un cort încălzit, iar copiii beneficiază de reducere de preț la achiziția biletelor.

 

 

UPDATE – 11 mai 2023

 

Biletele vor fi puse în vânzare joi, 11 mai, de la ora 18.00, la casieria circului.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite