UPDATE. Circulație blocată pe DN 6, la Buchin. O autospecială de Poliție a intrat într-un TIR

O autospecială de Poliție a IPJ Teleorman a fost implicată azi într-un grav accident rutier pe DN 6, la ieșirea din Buchin spre Caransebeș.

Aceasta s-a lovit puternic de un automarfar (TIR) și, potrivit polițiștilor, avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune, deoarece autoturismul se afla în misiune. Mai exact, acesta însoțea o ambulanță care transporta un pacient la unul dintre spitalele de boli psihice din județul Timiș.

„Circulație închisă pe DN 6, la Buchin, jud. Caraș Severin, în urma unui accident în care au fost implicate un autoturism de poliție, o autocamionetă și 2 TIR-uri. Se estimează reluarea traficului în jurul orei 14”, transmite Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara.

În urma impactului, polițistul aflat în misiune a fost grav rănit, fiind preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș.

Sursă foto: FB DRDP Timișoara

UPDATE 1, ora 13.41

„În jurul orelor 12.00, am fost solicitați să intervenim la un accident rutier petrecut pe DN 6, sensul de mers Buchin spre Orșova, unde au fost implicate 3 autovehicule. La locului au fost direcționate 2 echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, cu o autospecială de stingere și o autospecială de descarcerare. Nu au fost persoane încarcerate, dar 2 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la CPU Caransebeș”, transmit pompierii militari de la ISU Semenic. Urmează să primim și un comunicat de la Poliție, dar încă se lucrează la el…

UPDATE 2, ora 14.17

Tocmai când DRDP Timișoara și-a modificat estimarea privind reluarea traficului, avansând ca termen „în jurul orei 16”, IPJ Caraș-Severin anunță că „traficul a fost reluat în condiții normale”.

UPDATE 3, ora 14.32

Se circulă normal de la ora 14.25, ne informează și DRDP Timișoara.

UPDATE 4, ora 17,10

IPJ Caraș-Severin este ultimul care vine cu o comunicare oficială cu privire la acest accident:

”Astăzi, în jurul orei 11.50, pe  DN 6 la km 446 +500 m, la ieșire din localitatea Buchin, s-a produs un accident de circulație în care este implicata o autospeciala de politie, în următoarele împrejurări:

Din primele informații, o Ambulanță care se deplasa în direcția Caransebes, transportând un bolnav psihic la un spital din județul Timiș, ar fi efectuat o manevră de depășire, intrând în coliziune cu o autoplatformă care circula pe sensul opus.

Autospeciala de poliție condusă de un polițist din cadrul IPJ Teleorman, aflat în misiune de însoțire a acesteia, ar fi efectuat o manevră de depășire similară lovind frontal cu partea stângă aceeași autoplatformă, ulterior fiind proiectata într-un ansamblu TIR care circula în aceeași direcție de mers.

Din accident a rezultat rănirea polițistului care a fost transportat la spital, iar în acest moment i se acordă îngrijiri medicale de specialitate”.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite