CJ Caraș-Severin modernizează 55 km de drumuri județene. Finanțarea este asigurată prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny

 

DJ 573A Vrani – Nicolinț și DJ 571C Ciclova Română – Potoc sunt cele două drumuri județene ce vor fi modernizate prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny. Valoarea totală a lucrărilor este de peste 100.000.000 de lei.

 

Convocați luna aceasta în ședință extraordinară de președintele Romeo Dunca, consilierii județeni au aprobat documentația tehnico-economică revizuită, necesară pentru implementarea a două proiecte ce vizează modernizarea unor drumuri județene, proiecte pentru care Consiliul Județean Caraș-Severin a obținut, deja, finanțarea necesară, prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny. Este vorba despre DJ 573A Vrani – Vărădia – Berliște – Nicolinț, în lungime totală de 35,9 km, proiect în valoare de circa 65.000.000 de lei și DJ 571C Ciclova Română – Socolari – Potoc, în lungime de 18,29 km, cu o valoare a proiectului de circa 41.000.000 de lei. Complementar, după începerea lucrărilor pe aceste drumuri, se va interveni și cu asfaltarea celor 2,5 km de la intersecția spre Vărădia.

 

„După votul unanim al consilierilor județeni urmează să demarăm, în cel mai scurt timp, procedura de achiziție a serviciilor pentru proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare a celor 55 de kilometri de drumuri județene.

Cum am mai spus, modernizarea drumurilor județene este o prioritate pentru mine. Sper ca informația să ajungă de această dată și la primarul Orăvicean, unul dintre cei care se face că nu vede. Locuitorii din Berliște sunt beneficiarii direcți atât ai investiției de modernizare a DJ 572A, cât și ai altor lucrări derulate de Consiliul Județean în zona respectivă.

Complementar, după începerea lucrărilor, vom interveni și cu asfaltarea celor 2,5 km de la intersecția spre Vărădia.

Ne facem datoria față de locuitorii din Caraș-Severin, modernizarea drumurilor județene fiind o prioritate pentru mine și echipa din cadrul Consiliului Județean”, a declarat președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite