Suntem prezenți și pe

Politică

Coco Galescu face echipă cu Romeo Dunca… și în politică

Publicat cu

în

După ce și-a dat seama că USR Caraș-Severin nu reprezintă idealul de schimbare în acest județ, Coco Galescu a renunțat în ultimul moment la oferta generoasă făcută de Alianța USR-PLUS.

Ofertat de mai multe partide să candideze la alegerile locale din 27 septembrie, Coco Galescu a ales. El s-a oprit asupra dorinței reale de schimbare a județului pe care o reprezintă Romeo Dunca, un nou intrat în politică, pentru care a acceptat să revină în PNL Caraș-Severin.

„Există multe formațiuni politice și mulți oameni de încredere care mi-au oferit un loc de cinste alături de ei. Le mulțumesc tuturor! Din păcate, nu pot onora decât o singură variantă. Sper totuși că ne vom strânge în jurul aceleiași mese și că vom găsi împreună înțelepciunea de a realiza lucruri frumoase pentru comunitatea din care facem parte”, a scris Coco Galescu pe contul său de Facebook.

De altfel, în urmă cu doar câteva zile, și Romeo Dunca făcea un apel la Marius Isac și la Coco Galescu să vină și să facă echipă cu el, pentru că îi socotește oameni demni de toată încrederea.

„Cu ani în urmă am hotărât, împreună cu Romeo Dunca, să mergem la capătul lumii «până-n pânzele albe». Și am ajuns la Polul Nord și apoi la Polul Sud. Am avut ocazia să descopăr în Romeo un partener puternic, un altruist și un înflăcărat iubitor de țară. Îmi aduc aminte cum a confecționat din bețele de ski un minicatarg pe care a montat drapelul României. Și ce mândru s-a simțit când a înălțat culorile națiunii noastre alături de cele ale Norvegiei, Germaniei sau Elveției, în momentul reușitei.

Acum este decis să lupte pentru județul Caraș-Severin și să-și aducă priceperea și voința în slujba dezvoltării turistice și economice.

Mă simt onorat să-i fiu partener și de data aceasta, fiindcă am încredere în el, și el în mine. I-am testat caracterul în momente de cumpănă și nu m-a dezamăgit. Unii spun că Romeo are păcatele lui. Eu întreb doar atât: cine nu are?”, spune Coco Galescu.

O fi având Dunca păcate, ca orice muritor de rând, dar nu din acelea pe care le au de obicei politicienii României ultimilor 30 de ani.

„Se vorbește de mult timp despre un Caraș-Severin turistic. Simt că a venit momentul să-l punem în valoare. Văd în Romeo Dunca omul capabil să stopeze abuzurile împotriva naturii și pe cel hotărât să construiască pentru binele nostru, al tuturor”, punctează Coco Galescu în finalul postării sale de pe Facebook.

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Administrație27 de minute în urmă

Consilierii locali ai Reșiței au votat, blocurile-ghenă din Mociur nu mai au scăpare! Unul va fi demolat, altul – modernizat

Actualitate4 ore în urmă

Încă două centre de vaccinare vor deveni operaționale în Caraș-Severin, începând de luni, 1 martie. Programările: de sâmbătă, 27 februarie  

Actualitate5 ore în urmă

Cannabis din Spania, la vânzare în Caraș-Severin! Principala piață de desfacere: Reșița! [VIDEO]

Actualitate8 ore în urmă

Crowdfunding pentru tipărirea primei benzi desenate despre orașul post-industrial Anina

Administrație10 ore în urmă

Concurs de oferte pentru o investiție de 22,5 milioane de lei

Justiție13 ore în urmă

DEZVĂLUIRI. Fost director al Combinatului din Reșița, dovedit „unul dintre cei mai mari criminali ai regimului comunist”!

Administrație23 de ore în urmă

10.000 de lei pentru cetățenii care fac Reșița Curată! Primăria pune la bătaie și anul acesta premii în bani pentru asociațiile de locatari/proprietari

Administrațieo zi în urmă

40 de secunde pentru un VOT ISTORIC în CJ Caraș-Severin: asocierea cu Primăria Reșița pentru construirea unui SPITAL NOU

Socialo zi în urmă

Zimbrii se adaptează perfect în Munții Banatului. Încă 20 de exemplare vor ajunge în Caraș-Severin

Actualitateo zi în urmă

Primăria Reșița promovează portul popular din Banatul de Munte. La Casa de Căsătorii a fost deschisă o expoziție permanentă de costume tradiționale

Cele mai citite