Comunitatea strânge rândurile. Clubul Rotary Reșița, donație pentru Spitalul Județean de Urgență

Clubul Rotary Reșița a donat echipamente de primă necesitate în valoare de peste 20.000 de lei pentru secțiile ATI și Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Reșița.

„Rotary Reșița se alătură efortului comun al societății civile din orașul nostru de combatere a efectelor devastatoare ale coronavirusului. Prin contribuția generoasă a unor sponsori, din rândul cărora s-a remarcat firma ElectroEchipament Industrial SRL Reșița și Constantin Dinculeasa, Asistent Guvernator 2019-2020, am reușit să finanțăm achiziția unor echipamente de primă necesitate pentru ATI și Boli Infecțioase, în valoare totală de peste 20.000 de lei”, informează reprezentanții Clubului Rotary Reșița.

Este vorba despre o lampă bactericidă UV cu grilă, flux și contor durată viață, pentru dezinfectarea aerului contaminat, ce a fost donată secției Boli Infecțioase, iar pentru ATI, un injectomat și 20 de măști ventilație mecanică non-invazivă, pentru pacienții cu insuficiență respiratorie acută.

„Ne alăturăm, totodată, nenumăratelor proiecte pe aceeași temă ale cluburilor din Rotary International, singura organizație neguvernamentală la nivel mondial care a reușit să elimine un virus până aproape de eradicare (virusul poliomielitic). Mulțumim și pe această cale tuturor celor care ne-au fost alături în proiectele derulate de Clubul Rotary Reșița în cei 15 ani de existență!”, precizează rotaryenii reșițeni.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite