Suntem prezenți și pe

Social

Comunitatea strânge rândurile. Clubul Rotary Reșița, donație pentru Spitalul Județean de Urgență

Publicat cu

în

Clubul Rotary Reșița a donat echipamente de primă necesitate în valoare de peste 20.000 de lei pentru secțiile ATI și Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Reșița.

„Rotary Reșița se alătură efortului comun al societății civile din orașul nostru de combatere a efectelor devastatoare ale coronavirusului. Prin contribuția generoasă a unor sponsori, din rândul cărora s-a remarcat firma ElectroEchipament Industrial SRL Reșița și Constantin Dinculeasa, Asistent Guvernator 2019-2020, am reușit să finanțăm achiziția unor echipamente de primă necesitate pentru ATI și Boli Infecțioase, în valoare totală de peste 20.000 de lei”, informează reprezentanții Clubului Rotary Reșița.

Este vorba despre o lampă bactericidă UV cu grilă, flux și contor durată viață, pentru dezinfectarea aerului contaminat, ce a fost donată secției Boli Infecțioase, iar pentru ATI, un injectomat și 20 de măști ventilație mecanică non-invazivă, pentru pacienții cu insuficiență respiratorie acută.

„Ne alăturăm, totodată, nenumăratelor proiecte pe aceeași temă ale cluburilor din Rotary International, singura organizație neguvernamentală la nivel mondial care a reușit să elimine un virus până aproape de eradicare (virusul poliomielitic). Mulțumim și pe această cale tuturor celor care ne-au fost alături în proiectele derulate de Clubul Rotary Reșița în cei 15 ani de existență!”, precizează rotaryenii reșițeni.

Facebook Comments
Continuați
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Privacy Policy

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ne găsești și pe

Reclamă
Administrație8 ore în urmă

Stația de oxigen de la Staționarul 3 al SJUR va fi repusă în funcțiune. Consiliul Județean a alocat sumele necesare

Sănătate13 ore în urmă

12 posturi de medici scoase la concurs în Reșița. S-au înscris doar 7 candidați, dintre care 5 medici rezidenți. Nu se găsesc soluții pentru Terapia Intensivă!

Actualitate14 ore în urmă

UPDATE. Se întrerupe furnizarea apei potabile în zona Pecinișca din Băile Herculane. Și în cartierul Poiana Golului dn Reșița

Actualitate18 ore în urmă

UPDATE. Un nou focar de COVID-19 la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Numărul focarelor s-a dublat, în ultima lună, în Caraș-Severin

Actualitateo zi în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utileo zi în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitateo zi în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Actualitateo zi în urmă

„Cititul dăunează grav ignoranței!”. Elevii unei școli din Reșița au vestit venirea primăverii într-un mod inedit

Administrațieo zi în urmă

Prețul pandemiei, varianta DSP. Câți bani publici și pe ce au fost cheltuiți în Caraș-Severin în lupta împotriva COVID-19

Actualitate2 zile în urmă

Două străzi din Reșița, fără apă potabilă

Cele mai citite